Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Severinin nastup pred 15 tisuća ljudi!

Severina Vučković nastupila je neku večer u koncertnoj dvorani jezera Modrac, Tuzla gdje je pred više od 15.000 tisuća ljudi započela ljetni dio turneje “Dobrodošao u klub

Sretna sam što sam ovdje i mnogo mi  znači ovaj koncert, ali i druženje sa svim fanovima u Koncertnoj dvorani jezera Modrac. Što se tiče albuma, radili smo ga tri mjeseca, od rujna do prosinca prošle godine, ali ja sam te pjesme znala i prije tri godine. Drago mi je što je album prihvaćen i ovdje u Lukavcu, odnosno u Tuzli i cijeloj BiH – kazala je Severina.

Pred prepunu koncertnu arenu Severina je izašla u crvenoj haljinici, a pjesmom “Brad Pitt” otvorila je koncert koji će se sasvim sigurno dugo pamtiti. Uslijedili su noviji i stariji hitovi, ali i pjesme drugih izvođača koje Severina pjeva gotovo na svakom koncertu.

Cijelu ovu glezbenu priču upotpunilo je i vrhunsko ozvučenje, osvjetljenje i pozornica, te video zid veličine preko 50 metara kvadratnih. Da lukavački club ˝Plaža˝, koji se potpisao kao organizator ovog glazbenog događanja, ništa nije želio prepustiti slučaju potvrđuje i činjenica da su za publiku bila pripremljena i brojna iznenađenja.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *