Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Savjeti za Noć vještica grofa Drakule!

unnamed (6)Iako je do dolaska hita „Hotel Transilvanija 2“ ostalo još punih godinu dana, junaci te animirane uspješnice nikako ne miruju. Kako i bi kada se ovoga vikenda obilježava popularna Noć vještica što je za naše omiljene animirane likove jednako proslavi Nove godine! Povodom ovogodišnje Noći vještica grof Drakula odlučio je svim klincima (i onima koji se tako osjećaju) dati par korisnih savjeta kako što bolje proslaviti ovu najluđu noć u godini, a pritom ne uznemiriti „normalne“ ljude.

U kratkom video isječku koji vam ovim putem donosimo, a koji je ekipa iz kompanije Sony Animation Studios napravila ekskluzivno za ovogodišnju Noć vještica prisjetite se vaših omiljenih animiranih likova čiji je hit „Hotel Transilvanija“ iz 2012. godine poharao kino blagajne diljem svijeta i utržio preko 350 milijuna dolara. Naravno, tu je i grof Drakula sa svojim više nego korisnim savjetima u vezi ponašanja u Noći vještica te zaštite vlastitih slatkiša.

Frankenstein, Mumija, Nevidljivi čovjek, Mavis i Drakula očekuju vas u kinima diljem Hrvatske u listopadu sljedeće godine, a do tada uživajte u ovom ekskluzivnom isječku i provedite se što bolje i luđe za nadolazeću Noć vještica!

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *