Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Samouvjerene žene razmišljaju i djeluju drugačije

Snažne i samouvjerene ženeOne su samopouzdane, snažne i svjesne svojih vrijednosti i potreba. Osim toga, točno znaju što žele u životu i kako će doći do toga. A ono što je najvažnije, ne boje se pustiti ono što ih opterećuje. Ne gube vrijeme na nepotrebne stvari i situacije i uvijek preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Njihova sreća nikada ne ovisi o drugim ljudima.

Donosimo vam 6 stvari koje samouvjerene žene rade drugačije:

1. Iskazuju vlastito mišljenje
Snažne i samopouzdane žene nemaju problema iskazati svoje mišljenje. Ne boje se reći ono što misle, čak i onda kada znaju da nitko ne dijeli njihovo stajalište. Budući da znaju što zaslužuju, nisu suzdržane u prozivanju drugih ako se sa njima loše postupa.

2. Ne govore ono što ne misle
Ne osjećaju potrebu za glumom i pretvaranjem da se slažu s nekim ili nečim ako to nije istina. Isto tako, ne osjećaju strah kada se moraju zauzeti za ono u što vjeruju. Jasno daju do znanja kada osjećaju određeno neslaganje i uvijek govore samo ono što zaista misle.

3. Pružaju podršku drugima
Uvijek su tu za svoje voljene. One su oslonac i podrška svojim prijateljima, obitelji i partnerima u svim trenucima, dobrim i lošim, bez obzira na sve. Štoviše, njihova snaga inspirira svakog tko se nađe u njihovoj blizini, motivira ih i daje snagu kako bi uložiti više truda u sebe i bili jači u nepredvidivim nadolazećim trenucima.

4. Vole samostalnost
Snažne žene ne ovise o drugima. Rijetko osjećaju da im je potreban netko kako bi se osjećale sigurno. Također, u potpunosti su sigurne u svoju sposobnost kako krenuti i nastaviti dalje sa životom, čak i kada dugoj vezi dođe kraj. U romantičnim odnosima najviše cijene međusobno poštovanje, neovisnost i individualnost.

5. Znaju kada je potrebno ispričati se
Ne boje se priznati kada su u krivu i sposobne su shvatiti svoje pogreške. Iako je to teško za one koji su nesigurni, slabi i obuzeti vlastitim egom, snažne i samouvjerene žene znaju kada i na koji način bi se trebale ispričati. Samo snažna i samosvjesna osoba može priznati vlastite pogreške i tražiti oprost.

6. Prihvaćaju tuđa mišljenja
Iako se ne boje zauzeti za ono što vjeruju da je istinito i ispravno, spremne su slušati i vidjeti iz drugačije perspektive. Neće se složiti s vama ako misle da ste u krivu, ali će pokušati razumjeti vašu stranu priče prije nego što donesu konačnu odluku.

 

Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *