Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Razumijevanje je ključ dobre veze!

razumijefaPotpuno je normalno da svatko od nas želi pronaći svoju srodnu dušu i osjećati se sretno i ispunjeno. No, prije nego što “zaglavimo” u ne baš tako bajnoj vezi, potrebno je dobro promisliti je li ta osoba prava za nas.

Često je puno bolja opcija biti sam nego biti u vezi s nekim tko nas ne može u potpunosti razumjeti. Razumijevanje je pored otvorene komunikacije ključno za uspješnu vezu, a ako izostane onda je definitivno bolje biti “single”. 

Ako vam vaš muškarac zamjera na ovih 5 stvari, možda bi bilo dobro da još jednom razmislite o tome ima li vaša veza budućnost: 

1. Kada ste previše emocionalni oko nekih stvari, a on to ne shvaća 

Vaš partner trebao bi poštivati vaše emocije, čak i onda kada ih u potpunosti ne razumije. Nikako vam ne bi trebao previše zamjerati što ponekad dramatizirate oko nekih stvari ili što ste previše osjetljivi i plačete zbog sitnica.  Ne bi trebao tražiti od vas da zadržavate emocije u sebi samo zato što ih on ne razumije.

2. Kada ste u nečemu bolji od njega 

Ako zarađujete više od njega ili ako ste u nečemu spretniji, pravi muškarac biti će ponosan na vas, neće vam zamjerati  Ako mu je nepodnošljiva činjenica da ste uspješniji od njega onda on nije prava osoba za vas.

 3. Kada su vam “oni” dani u mjesecu 

Vaš partner trebao bi imati razumijevanje za vas kada su u pitanju oni dani u mjesecu. Trebao bi moći razumjeti da smo mi žene tada osjetljive i razdražljive. Isto tako, ne bi se trebao sramiti otići od prodavaonice i kupiti higijenske proizvode ako je potrebno.

 4. Kada razgovarate s drugim muškarcem 

Razumljivo je da bi mu moglo biti neugodno ako vas vidi kako razgovarate sa drugim muškarcem i normalno je da tada pokazuje ljubomoru, ali ne bi trebao raditi scene. Ako imate muške prijatelje s kojima ste se družili i prije njega, vaš muškarac se ne bi trebao brinuti niti miješati u vaše prijateljstvo.

5. Kada želite razgovarati o zajedničkoj budućnosti 

Ako odbija razgovarati o budućnosti, iako je to vama jako važno, očito je da vas ne shvaća ozbiljno i da za vas nema mjesta u njegovoj budućnosti.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *