Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Radujte se narodi

tele2_3Tele2 je danas predstavio svoju božićnu ponudu koja osim atraktivnih mobitela, svim korisnicima bonova i pretplatnicima uz već postojeći podatkovni promet od 1GB, poklanja 1 GB dodatno i to cijelu godinu po punoj brzini cijelo vrijeme.

„Uvijek ponavljamo da slušamo naše korisnike, jer nama je važno što naši korisnici žele i trebaju, a to su prije svega jednostavne i atraktivne ponude. Ovog Božića svi pretplatnici i korisnici bonova dobivaju na dar 1GB dodatno svaki mjesec, cijelu sljedeću godinu po punoj brzini. Pretplatnicima nudimo sjajne pakete koji se sastoje od vrlo popularnih pametnih telefona Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Trend i LG Optimus L7. Za korisnike bonova nudimo atraktivne pametne telefone poput HTC Desire 200 ekskluzivno u Tele2 i novi  Tele2fon V5, a povrh toga vraćamo sve kune uložene u telefon natrag na korisnikov račun u mjesečnim obrocima. Vjerujemo da smo ovim izuzetno atraktivnim ponudama odgovorili na potrebe većine korisnika.’’istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.

Za svega 99 kuna mjesečno postojeći i novi pretplatnici mogu birati između dva mobitela LG Optimus L7 ili Samsung Galaxy Trend, ponuda uz to uključuje 250 minuta razgovora, 250 SMS i 1GB prometa. Ako se pak odlučite za nešto bogatiji božićni poklon, za svega 199kn mjesečno pod vašim borom biti će Samsung Galaxy S III kojim ćete  dobiti 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno razgovaranje unutar Tele2 mreže, a moći ćete slati neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama i 1GB prometa. Da bi božićni pokloni bili još bolji 1GB dodatno u punoj brzini svim Tele2 korisnicima omogućit će nesmetano skidanje podataka i puni užitak surfanja Internetom. Ista ponuda dostupna je i poslovnim korisnicima.

Tele2 je pripremio posebnu božićnu ponudu i za sve korisnike bonova. Tako da će i „bonaši“ moći uživati u čarima brzog i nesmetanog surfanja uz 1GB prometa dodatno. U božićnom paketu za korisnike bonova nalazi se HTC Desire 200,  dostupan za 855 kuna ili Tele2fon V5 dostupan za 995 kuna. Dodatna pogodnost za sve korisnike bonova je da će im uplaćeni iznos za mobitele biti vraćen u mjesečnim ratama, ukoliko mjesečno nadopunjuju račun bonom od minimalno 50 kuna.

Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do isteka zaliha.

Više o mobitelima i ostalim tarifama za privatne i poslovne korisnike možete doznati na www.tele2.hr

Foto: Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *