Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Probudite svoje tijelo i kožu vrhunskim beauty tretmanima

Proljeće nam je konačno pokucalo na vrata. Probudite svoje tijelo i kožu vrhunskim beauty tretmanima.

Na žalost, suvremeni čovjek živi u nekom stanju somatske amnezije. Ne pamti, a često i ne prima poruke što mu ih šalje vlastito tijelo. Posljedice su ozljede, bolest i prerana smrt.Tijelo nam uvijek “javlja” što mu nedostaje, ali je na nama da to prepoznamo.

Naše je lice najzamjetljiviji dio našeg tijela. Stanje i izgled kože lica ključni je pokazatelj našeg cjelokupnog zdravlja, a također igra značajnu ulogu u našem samopouzdanju. Problemi s kožom lica i znakovi starenja veoma su vidljivi na licu i mogu izazvati značajnu neugodnost i utjecati na samopouzdanje.

Kozmetički salon Athena nudi tretmane lice, tijela, stopala kao i neurokinetičku terapiju.

Athena kozmetički studio  - je otvoren za sve one koji traže jedinstvenu, kvalitetnu, profesionalnu i stručnu kozmetičku uslugu.17-godišnje  iskustvo nas čini specijalnim mjestom u kojem se spaja znanje i profesionalna terapija.Znanje dobiveno kroz konstantno usavršavanje na raznim edukacijama i seminarima. Renomirani brendovi Elemis i O.P.I nam pružaju mogućnost da napravimo specijalne jedinstvene tretmana koji rješavaju svaki Vas problem. Smještani na zapadnom dijelu grada na Malešnici nudimo rješenje kroz Tretmane lica, tretmane  tijela, ruku i stopala. Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu za Vas.

Osimo što je važno biti lijep izvan, u kozmetičkom salonu Athena vjeruju i  u unutarnju ljepotu. Uz orginalnu Pilates body tehniku probudite svoj duh i tijelo i pripremite se za najbolje ljeto svoga života.

PILATES BODY TEHNIKA  je mjesto gdje se kroz zabavnu inovativnu metodu treninga djeluje na sve aspekte zdravstvenog fitnessa. PILATES BODY TEHNIKA Mjesto Koje nudi mogućnosti individualnog treninga, poluindividualnog treninga, vježbanja u malim grupama (4 – 6 ) kod kojih je moguć individualizirani pristup svakom vježbaču, vježbi za djecu – mlađu i u pubertetu , vježbi za trudnice, vježbe za kralježnicu. Pilates Body Tehnika Vam nudi rješenje i pomoć za sve probleme vezane uz lošu posturu, iskrivljeno držanje, bolove u kralježnici – leđima, tijelu ili zglobovima, ozljedama,  debljinom, slabom kondicijom itd… te riješenje za rad s raznim stanjima  poput lordoze, kifoze, skolioze. Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu za Vas.

 

Posjetite nas i na Facebooku!  |  Athena kozmetički studio | 091/7975-246 | Ulica Donje Vrapče 34, Zagreb | PON – NED 9.00 – 21.00

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *