Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pripremite se za ljeto uz pomoć Med2 Contoura

Kako se radi Med2 contoure

wfpkd9-01 (1)Med2 Contour je neivazivan, bezbolan, siguran i iznimno učiinkovit tretman. Med2 Contour koristi aplikator s dvije niskofrekventne ultrazvučne glave koje ciljaju neželjene likalizirane masne naslage ispod kože. Pri tome niskofrekventni ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo a krvne žile i vezivno tkivo ostavlja netaknutim…

 

Za vrijeme tretmana MC tkivo i masne stanice uz pomoć vakuma “usisavaju” u aplikator kroz djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara faza kompresije i dekompresije. Time se u tkivu stvara puno plinskih mjehurica koji postaju sve veći i veći i potiču raspadanje masnih stanica. Tijelo se rješava masnih stanica putem limfnih i krvnih žila preko prirodnog metabolizma  jetre. Limfna drenaža je integrirana u aplikatoru i uvelike olakšava proces eliminacije.

Kakvi su rezultati

Med2 Contour daje odmah vidljive rezultate, u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm nakon prvog tretmana. Zbog svoje iznimne učinkovitosti u oblikovanju tijela(vakum zateže kožu) i smanjenju obujma možemo reći da je ovaj tretman zaista alternativa liposukciji. Tretiraju  se sve lokalizirane masne naslage osim na licu i vratu, te područja zahvaćena celulitom.Valja i napomenuti da je tretman iznimno ugodan. Dok se klijent drži životnog stila u skladu s dobivenim rezultatima, rezultati su trajni.

Kako izgleda tretman

Prvi dio tretmana je razgovor s klijenticom gdje se ona savjetuje o ishrani i načinu života koji bi ubrzao rezultate i učinio ih trajnima. Zatim tijelo pripremamo za tretman otvaranjem limfnih čvorova. Sam tretman ultrazvučnog glavom se izvodi 40 do 75 minuta, ovisi o stanju klijentice. Nakon toga se radi limfna drenaža koja je bitna za izbacivanje masnoća iz tijela. Preporuča se minimalno 5 tretmana a i više, ovisi stanju klijentice.

Više informacija o učinkovitom djelovanju Med2 Conture možate pronaći na službenoj Facebook stranici instituta zdravlja i ljepote “Dharma”

Na fotografiji  i u promo videu je Ivana Husar, ambasadorica instituta zdravlja i ljepote Dharma

Sponzorirani članak

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *