Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo svjetski hit Dr.Renauda: IRIS anti-age-linija

GammeIrisIris anti-age, dnevna hidratantna linija definitivno je “must have” proizvod na tržištu što dokazuju i miljuni žena diljem svijeta koje ne mogu bez ove izuzetno učinkovite linije.

Riječ je o francuskom brandu stvorenom 1947. godine od strane doktora medicine i kemije Louisa Renauda. Brand je danas član NUXE grupe. U svojem asortimanu Dr Renaud koristi organske ekstrakte čak više od 100 različitih biljaka, te su usmjereni prema uklanjanju parabena i umjetnih boja iz svoje formule. Brand se ponosi time što su svi proizvodi ugodnog i izraženog mirisa te fantastične teksture, prilagođeni svojim sastavom i najosjetljivijim tipovima kože.

Iris anti-age linija

Glavni sastojak je iris koji se pokazao izvrsnim za zrelu kožu jer reducira posljedice menopauze na koži poput sivila, obješenosti te ubrzanog starenja. Iris također poboljšava kvalitetu stanja kože, te reducira nastanak bora i pozitivno utječe na tonus i elasticitet kože. Osim irisa, linija sadrži i matičnu mliječ, smeđu algu, jojobu, macadamiu i ekstrakt bršljana.

Proizvodi:

Iris Lift krema 50 ml – 408,00 kn
Iris fluid 50 ml – 408,00 kn
Iris maska 50 ml – 235,50 kn
Iris lift serum 30 ml – 357,90 kn
Iris concentrat filler 30 ml – 357,90 kn
Iris lift eyes cream 30 ml – 235,50 kn
Iris lip balm 15 ml – 171,80 kn
Iris lift body cream – 344,30

Ekskluzivne linije možete u Hrvatskoj pronaći u parfumerijama Muller i Martimex.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *