Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poslušajte novi hit Lea!

leo‘Javi se pod hitno’ novi je singl jednog od ponajboljih regionalnih izvođača balada Lea u izdanju Hit Recordsa. Za odličnu glazbu nove i stilski pomalo drugačije pjesme zaslužan je sam Leo, emotivan tekst potpisuje Alka Vuica, dok je aranžman djelo Amira Karalića.

Govoreći o pjesmi Leo nije krio zadovoljstvo napravljenim – ‘Pjesma je u francusko-napuljskom stilu prilagođena našem podneblju. Riječ je o veselom i prpošnom singlu, snimanom u Švedskoj, Italiji i Hrvatskoj, a na kojem je radio vrhunski tim glazbenika.Glazbene dionice na harmonici odsvirao je poznati rumunjski ulični svirač Ionel Fedascu, gitaru i bas gitaru Amir Karalić, klavijature Sead Smailagić, dok je prateći vokal bila Jadranka Krištof. Cjelokupan miks odradili su Amir Karalić i Fulvio Zafredo, dok je master djelo Igora Ivanovića.  

Želja je naravno da se pjesma svidi obožavateljima, izašla je u proljeće i stoga očekujem da probudi ljude i postane jedan pravi hit’, zaključio je Leo.

Novi će singl uskoro dobiti i video spot, koji je pod redateljskom palicom Daria Godiča sniman u jednom od najvećih i najmodernijih poslovnih prostora u Hrvatskoj. I ovoga puta u spotu se pojavljuje lijepa voditeljica i manekenka Emina Pršić, koja je uz Leov band 4Life, cijeloj video priči dala dodatan pečat.

Dok čekamo video spot, Leov novi singl ‘Javi se pod hitno’, poslušajte na youtube kanalu Hit Recordsa


Autor glazbe: Amir Kazić Leo

Autor teksta: Alka Vuica

Autor aranžmana: Amir Karalić

Foto: Dario Godič

Harmonika: Ionel Fedascu

Gitare, Bas: Amir Karalić

Klavijature: Sead Smailagić

Prateći vokal: Jadranka Krištof

Miks: Amir Karalić, Fulvio Zafred – Urban studio Trst IT

Mastering: Igor Ivanović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *