Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Počela je vladavina Ovna

Dragi Ovnovi, što reći, imate energije kao u priči, bitno je da ju znate dobro usmjeravati, proljepšati ćete se sa ovom Venericom u vašem znaku, i stvarno, tko će s vama na kraj izaći. Bitno je da ne pretjerujete u svemu tome i kada vam se pruzi prilika, a bit će ih, ne naglašavajte previse svoju visost, jer ponekad bi mogla biti i pomalo iritantna, ponekad i šutnja može biti jasnija nego priča, za onog tko razumije govor tijela. U svakom slučaju vrijeme je vaše i uživajte u njemu.

ovan

 

Bikovi, vama se Venera nalazi iza leda, pa negdje možda imate neku tajnu priču,  priznajte, a i ne morate, kako god, ona će vam se događati u nekoj tajnosti, zbog toga biste mogli biti i nervozni, van kontrole koja će vam buditi vašu poznatu posesivnost i ljubomoru. Zato, jako je bitno da postignete emotivnu ravnotežu. Negdje duboko u vašoj podsvijesti zelja za avanturom vam neće dati mira, pa pazite da se u toj zaigranosti ne poigrate sa tuđim emocijama….

 

Merkurova dječica, Blizanci svu svoju inteligenciju i komunikaciju će potrošiti na flertove, ali ovaj puta imati će osim priče i akcije…naravno bitno je da se ne pogube u izborima, u rascjepu između srca, libida i realnosti. Snaga senzualnosti udružena komunikativnošću i mudrošću bit će učinkovita i dobar recept za ovaj period. Zov proljeća dovest će vašu erotičnost do visina i nećete moći odoljeti, a da ne zadovoljite svoje apetite. Naravno, zaigrani kakvi jeste, riskantne avanture koje bi vam mogle dolaziti iz vise smjerova, mogle bi ugroziti vašu vezu ili brak, zato pamet u glavu. Nekima bi neko staro prijateljstvo moglo prerasti u ljubav.

venera

Rakovi s Neptunom u devetoj kući definitivno sanjaju i nadam se iskreno da će i neke svoje snove ostvariti osjećaji, romantika, strasti pa i ambicije bit će isprepleteni, a vjerujem da ćete u ljubavi, vise nego ikada tražiti mnogo i od sebe i od partnera, nevjerojatno, ali bit ćete pobornici stava „sve ili ništa“ što će vam donijeti trenutke istinskog ispunjenja, ali i trenutke razočarenja, jer ipak ova Venera u Ovnu vam i nije nešto naklonjena. Imati ćete osjećaj da ljubavne vode kojima plovite ne vode do željenog cilja.

Naše cice mace, Lavovi su jedva dočekali Veneru u Ovnu, a danas, sutra i prekosutra je još i Mjesec u Lavu…ajme dramatike, ajme strasti. Ali i inspiracije za egzotična putovanja. Vjerujem da neki medu vama će kroz neku strastveni odnos, odlučiti i o svom postojećem odnosu koji je na klimavim nogama. Dakle, mogli biste čak doživjeti i neki oslobađajući odnos, ali onaj kraljevski osjećaj vas neće napuštati, pogotovo sto će i vas Venera proljepšati, ako je to moguće naravno. Ako se spremate na neki put, moglo bi to biti putovanje ono znate kad pričate: bilo mi je prvi put…

Drage moje Djevice zaboravite na analize, detaliziranje, i sve ono čemu ste skloni. Naravno da vam s Neptunom u vašoj sedmoj kući nije lako jer donosi pometnju, pa idealizaciju, ali ova Venera to ništa ne traži, ona traži da probudite u sebi vatru, i ako zatomite kalkulacije, nepotrebne priče, a očekujete li samo dobru zabavu s ponekim flertom, događaji će premašiti vaša očekivanja i vjerujem da se mnogi neće prepoznati….

Vagice, vi ćete svu svoju pažnju usmjeriti na partnerski odnos, ali će vam ipak nešto stvarati nemir i strah u najavi..ipak je ovo malo prežestoko za vas, prevatreno i pokušavati ćete balansirati u svemu tome. Računajte na svoj ekspanzivni ljubavni optimizam, a vaša šarmantnost, pa i inicijativa bit će neodoljiva. Mogli biste zaplivati na velikim valovima i iskonstruirati neku najnoviju i najsretniju viziju svoje budućnosti, a ako vas put nanese na nekog Ovna, Vodenjaka, vaša strastvena ljubavna drama mogla bi postati vidljiva i s Mjeseca :-)

Astrology and planets

Škorpioni iako će biti dosta skoncentrirani na poslovnu sferu, neće imati ništa protiv, cak dapače da im se upravo i tamo događa strastvena veza. Možda vam zapadne za oko osoba koja je upravo rastavljena, s kojom ste ponekad popili kavu, a sada, vam se nekako iz čudnih razloga, pojavljuje i čudna zelja za nečim više. Možda ako idete u teretanu, negdje gdje se uljepšavate ili možda kod vašeg liječnika, zubara, vam se pojave čudne seksi iskre. Sve je moguće…

Strijelci, vi kao dječica Jupitera zasigurno ćete slaviti ovu Veneru koja vam dolazi u petu kuću ljubavi, ali oprez, to je i kuca trudnoće. Pa da ne bi bilo nismo znali. U pravilu nemate predrasude, pa netko od vas bi mogao imati i paralelnu vezu, gradit će trokute, četverokute. Ljubav vam je inače važna inspiracija, a sada će to biti posebno, pa možemo reci da ćete imati i određeni doping. Kako god bilo, ova ljubav nužno ne mora biti usmjerena prema nekoj osobi, osobama, može biti i prema kretanju, putovanju, jer vi ste iznad svega pustolovan tip, željni sirenja svojih granica, pa evo prilike…

Dragi moji Jarčevi, vi biste se mogli raspametiti s ovolikom količinom ovnovske energije. Morate se mijenjati, i na neki način ići u drugu krajnost. Umjesto ledene kraljice ili kraljevica pokazujte onu svoju strastvenu prirodu. Šarm i komunikativnost bit će vaše moćno oružje, a ako ovo na pravilan način budete usmjeravali, prosipati ćete svoje ljubavničke talente na jedan provokativan način, oslobođeni od svih normi ili tabua.  U suprotnom, paralizirati će vas vlastite emocije…

ljubavni horoskop

Originalni, buntovni, drugačiji kakvi već jesu, Vodenjaci će šarati, naravno sve će imati miris, okus strasti, eksperimentiranja, a mnogo toga će se događati pod krinkom prijateljstva, na nekim putovanjima, preko net-a… pomalo ćete padati i na igre mačke i misa, pa će netko vas loviti ili ćete vi nekoga proganjati. U svakom slučaju riječ dosada vama će biti nepoznanica. Jasno vam je da kako ćete se brzo „paliti“, tako biste se mogli brzo i „hladiti“, jer sloboda je ipak za vas imperativ.

A Ribice, one su ugostile svog Neptuna i uz njega se mogu zaljubiti i odljubiti barem sto puta, posebno sa ovim vatrenim žarom i inicijativom koju ćete imati. Neće vam nedostajati ljubavne inspiracije, no, vjerujem da ćete si morati osigurati malo poveći oblak, da na njega stanu sve vaše kako maštarije, tako i akcije. Pazite da ne pretjerate, jer moglo bi vas očekivati dosta izazova i neočekivanih promjena.

Naravno, ovo je jedna generalizacija po znakovima, uključujući i podznak i potpis natalne karte, ali ova Venera će zasigurno nositi priču iz natalne karte u astrološkoj kući gdje se zatekne.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *