Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Perwoll FASHION.HR predstavlja Anu Bogdan

06 Ana Bogdan, LIFT by PerwollMlada dizajnerica Ana Bogdan, pobjednica natječaja LIFT by Perwoll, ove će se sezone prvi put predstaviti modnoj publici na Perwoll FASHION.HR-u. U jakoj konkurenciji gotovo 140 mladih dizajnera iz regije, Ana Bogdan osvojila je nagradu stručnog žirija te, kao pobjednica natječaja, dobila priliku za veliki debitantski nastup u društvu etabliranih modnih dizajnera.

Iščekujući svoju prvu modnu reviju, Ana ne krije ushićenje. „Presretna sam što mi je pružena prilika da predstavim svoj rad i nastupim na Perwoll Fashion.hr-u koji je odlična platforma za mlade dizajnere i što ću biti u društvu dizajnera koje jako cijenim. Želja mi je razvijati se kao dizajner i nastaviti raditi na afirmaciji mog branda AnaBo“, kaže mlada dizajnerica. Svjesna velikih očekivanja, Ana marljivo radi na svojoj prvoj kolekciji u kojoj će se vidjeti utjecaj čuvene kulture starog Rima, a osobito Rimske legije.

Kolekcija je nastala kao propitivanje vojnih odora u kojima dizajnerica promatra simboličke te funkcionalne elemente. Strogim formama vojnih odora suprotstavljene su mekane, fluidne i ženstvene forme čime je stvorena suvremena vizija nježne sofisticirane ratnice. „Različite mogućnosti prebacivanja i vezanja toge kod Rimljana u kolekciji su interpretirane kroz odjevne predmete koji imaju mogućnost transformiranja odnosno mogu se nositi na više načina ovisno o kombinaciji i prilici. Koristila sam dosta kožnih elemenata kroz koje je vidljiv utjecaj vojne odore“, opisuje Ana novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2015. a u izradi odjevnih komada koristila je različite materijale: pamuk, viskozu te umjetnu kožu.

Anina žena-ratnica sljedeće će sezone nositi pastelno roze nijanse u kombinaciji sa sivim i bež nijansama što pojačava dojam ženstvenosti. Revija Ane Bogdan na rasporedu je u petak 17. listopada.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *