Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ovogodišnji Rujanfest zatvara M.P.Thompson!

Nakon dva tjedna vrhunske zabave, najposjećeniji festival u Hrvata, Rujanfest, polako se primiče svome kraju. Tijekom dva vikenda, na velikoj pozornici izmijenjivala su se mnoga glazbena imena, a čast da zatvori ovu tradicionalnu manifestaciju, pripala je – Thompsonu.

thompson_rujanfest

 

Popularni pjevač će se tako, na opće iznenađenje i sreću svojih obožavatelja, po prvi puta pojaviti na ovoj zagrebačkoj manifestaciji. S obzirom na spektakularne nastupe i jedinstvenu atmosferu na njegovim koncertima, za očekivati je da će veliki centralni šator biti nedovoljno velik za sve štovatelje njegovog lika i djela, koji će doći uživati u hitovima koji su obilježili mnoge generacije.

”Zaustavi se vjetre”, ”E, moj narode”, ”Lijepa li se” te aktualna ”Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, samo su neke od pjesama koje će privući veliki broj Zagrepčana, ali i njihovih gostiju, kojima će ovaj koncert, zasigurno, ostati u dugom sjećanju.

Igra darivanja

Darujemo vam 5×2 ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona 20. rujna na RujanFestu! Prvih pet sretnika koji se jave mailom na glam@glam.hr s obaveznim subjectom ‘Thompson RujanFest’ i ostave svoje podatke (ime, prezime, adresa) osvajaju po dvije ulaznice za Thompsonov, ujedno i  završni koncert ovogodišnjeg RujanFesta.

Igramo se do 20.9.2015. do 12:00h.

Sretno!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *