Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Otvorenje izložbe Mirne Sišul

GLAZBA JE… 

Buđenja mogu biti razna. Budilica, prve zrake sunca, pjev ptica, bioritam, snaga volje, obveze, viša sila…Poneki prespavaju buđenje, a poneki se nikada i ne bude sanjajući i kreirajući svoje snove dvadesetičetiri sata dnevno. Upravo vas s ushitom pozivamo na sjajne posljedice jednog takvog permanentnog sanjanja. 

Ususret još jednom proljetnom  buđenju iz hladne i kišne zime kulturni klub O’grada poziva vas na otvorenje  izložbe „ GLAZBA JE “ riječke umjetnice Mirne Sišul,  u četvrtak, 13. 6.  s početkom u 19 sati  (Trg siječanjskih žrtava 8).

Mirna-portret-standMirna Sišul rođena je 1977. godine u Rijeci. Završila je školu za primijenjenu umjetnost , a potom diplomirala na  Akademiji primijenjenih umjetnosti. Stvara u statusu slobodne umjetnice. Dobitnica je više nagrada za slikarstvo. Djela joj se nalaze u mnogim javnim i privatnim zbirkama diljem svijeta. Sudjelovala je na mnogim skupnim izložbama u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji. Članica je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika HZSU, Hrvatskog društva likovnih umjetnika: HDLU Istre, Zagreba i Rijeke.

Izložba u kuturnom klubu  O’grada  joj je 24 samostalna izložba.

Izložba ostaje otvorena do 1.7. 2013. godine.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *