Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Održan Zagreb IN Style by REN

FOTO (6)Sinoć je pred 400-tinjak uzvanika  održan Zagreb IN Style, modna revija mladih, neafirmiranih modnih dizajnera.

Humanost i moda svoje su snage udružili u predivnom ambijentu hotela Antunović.

Srcem i dušom organizatori su sinoć bili uz najugroženije stanovnike svoje zemlje, te su  dio financijskih sredstava donirali u humanitarne svrhe kako bi pomogli svojim sugrađanima u potopljenim dijelovima Hrvatske. Tijekom večeri  koju je vodila zanosna Vjekoslava Bach, više desetaka puta ponovio se humanitarni broj telefona crvenoga križa  060 90 11 s apelom za pomoć.

U predivnoj večeri  mode i  ljepote, uzvanici su mogli uživati i u glazbenom scenskom nastupu poznatih hrvatskih glazbenika. Tako je Lidija Bačić promovirala svoju novu pjesmu ‘Nasmij se sestro’.

Naš poznati pjevač Leo, počastio je sve prisutne sa svoja dva aktualna singla ‘Još te sanjam’ i ‘Noć bez riječi’, dok je prelijepa Antonija Šola goste zabavila pjesmama uz live izvedbu, ‘Svaki dan je put’ i ‘Ne umire ljubav stara’, te mladi pjevač Matija Cvek.

Uz predivnu glazbu, gosti su mogli uživati u modnoj reviji P…S… Fashiona koja je predstavila ženstvenu kolekciju za ljeto. Revija muških i ženskih kostima modne kuće Pompea oduševila je sve prisutne.

Mladi dizajneri  La Marye, Sposata i Franka predstavili su svoje kolekcije.

Uzvanici Zagreb IN Style-a osvježenje su pronašli u Somersby Chill kutku, dok su se Catrice Cosmetics i REN pobrinuli za bogate poklone.

Nakon službenog dijela, održan je VIP After Party u Clubu Vertigo, u kojem je iznađenje večeri bio novi glazbenik Robi Friz koji je vatrenim nastupom oduševio sve prisutne.

Pogledajte galeriju fotografija koju je snimio naš Ognjen Karabegović

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *