Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Održan casting za najiščekivaniji modni događaj sezone

IMG_5649U  dvorani Rings, restorana & lounge bara People’s održan je službeni casting modela povodom najiščekivanijeg modnog događanja sezone, Perwoll FASHION.HR-a. Vodeći domaći dizajneri između više od 200 prijavljenih modela iz vodećih hrvatskih modnih agencija, izabrali su lica koja će predstaviti njihove kolekcije za sezonu jesen-zima 2013/2014.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 13. do 16. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma, a u čak četiri revijalna dana, modeli odabrani na castingu predstavit će modne vizije etabliranih hrvatskih modnih dizajnera poput Branke Donassy, Marine Design, Ana Marie Ricov, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca, Ivane Barač te gostiju iz regije koji će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45.

Modnu publiku posebno će zanimati što je za sljedeću sezonu pripremio hvaljeni modni dvojac I-gle koji će se predstaviti samostalnom revijom u suradnji s poznatim make-up brandom Illamasqua kao i Aleksandra Dojčinović kojoj je pripala čast da u suradnji sa poznatim brandom za profesionalnu njegu kose Kevin Murphy ove sezone otvori 13. po redu Perwoll FASHION.HR.

U suradnji s beauty brandom Dove svoju autorsku kolekciju predstavit  će i dizajnerski dvojac eNVy room koji će tom prilikom podržati hvaljenu globalnu kampanju Dove Ad Makover, a povodom desete godišnjice djelovanja IK STUDIO-a, Ivica Klarić  prikazat će ekskluzivnu kolekciju u kojoj će osim novih modela za sezonu jesen-zima 2013./2014. biti prikazani i ključni, danas već kultni modeli iz prethodnih 20 kolekcija.

U sklopu platforme LIFT by Perwoll svoje kolekcije prikazat će i talentirane mlade nade – Morana Krklec, Pavla Aleksić i modni duo Petra Vuletić i Saša Hortig.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *