Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Odlična atmosfera u Vukovaru i Dubrovniku na spektaklu Nova zvijezda Europe

Odlična atmosfera vladala je sinoć na prepunom Stradunu tijekom velikog spektakla Nova zvijezda Europe na kojem je nastupila Severina. Čim se popela na pozornicu, Severina je čestitala Europskoj uniji što joj se pridružuje Hrvatska, što je publika oduševljeno pozdravila. Amtosferu su do usijenja doveli Severinini najveći hitovi, uz koje su posjetitelji neumorno plesali i pjevali.
Vukovar je bio na nogama uz taktove najvećih hitova Prljavog kazališta, koji su oduševili gotovo 12 tisuća posjetitelja ispred Gradskog muzeja Vukovar – dvorca Eltz. Mladen Bodalec u jednom je trenutku na pozornicu pozvao i obožavatelje, na što su vriskom reagirali odlično raspoloženi Vukovarci i njihovi gosti. Nakon Prljavaca, za odličnu atmosferu se pobrinula i energična Colonia. Uz pjesmu ‘Svijet voli pobjednike’ Vukovarce je iznenadio i vatromet, a koncert se nastavio do iza ponoći.
Spektakl koji je Nova TV organizirala u suradnji s gradovima Vukovarom i Dubrovnikom, uz ponosnog pokrovitelja Konzum, prenosio se i na malim ekranima u četverosatnom specijalnom programu. U zagrebačkom studiju gledatelje su kroz program vodili Ana Stunić i Igor Mešin, a sa zanimljivim gostima razgovarali su reporteri diljem Hrvatske. U Vukovaru su domaćini bili Saša Kopljar i Marija Miholjek, u Dubrovniku Andrija Jarak i Mia Kovačić, u Rijeci je bila Romina Knežić, u Splitu Željko Vela, a u Koprivnici Martina Podgorski.
Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih u programu uživo poslala je poruka mladima: ‘Kao što pjevaju Prljavci, sve je lako kad si mlad, doista je tako. Kad si mlad, nemaš tako puno problema, a mislim da mladi ljudi mogu iskoristiti novu šansu, novu priliku u Europskoj uniji. Treba samo učiti, ulagati u sebe. Evo, budući da ja imam dijete, to je ono što ja njoj najčešće govorim – uči, ulaži u svoje znanje jer to je jedina prednost koju možemo imati kao mala zemlja u Europskoj uniji‘, rekla je Opačić.
Spektaklu su se pridružili i ministar Ivan Vrdoljak, gradonačelnici Andro Vlahušić i Željko Sabo, ali i Niko Pulić, Đelo Jusić, Miho Bošković, Jelena Perčin, Vladimir Tintor, Sandra Lončarić Tankosić i mnogi drugi.
Ovim spektaklom Nova TV počastila je svoje vjerne gledatelje ususret povijesnog dana – ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *