Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novogodišnja revija!

Novogodišnja revija u Clubu San Antonio POWERED BY GLAMOUR.HR održat će se u subotu, 29 .prosinca 2012.

Prvi put u Hrvatskoj, modna revija by Ivana Popović & Mladen Grubić održat će se na 10- metarskom šanku po uzoru na kultni film “Coyote Ugly” kako bi se nazočnima prikazalo nešto potpuno egzotično, drugačije i sasvim novo!

Garantiramo vam vrhunsku zabavu i nezaboravan spektakl, stoga, pridružite nam se nakon 23h kada će Club San Antonio biti otvoren za sve!

Doživite show koji pomiče granice!

 

***

Club San Antonio nalazi se u samom centru Sesveta, točnije na željezničkom i autobusnom terminalu, te je na taj način omogućen pristup iz svih dijelova grada, pa i šire. Zbog svoje lokacije, posebnog izgleda interijera,bogatim programskim sadržajem i jasno izraženim Brandom klub San Antonio predstavlja mjesto koje je godinama raznim događanjima pomaklo granice društvenog života.

***

Glamour.hr je najopširniji i najglamurozniji lifestyle portal u Hrvatskoj i šire. Na stranicama portala možete pronaći sve što ste htjeli saznati o modi, ljepoti i zdravlju, ljubavi gastronomiji, možete se informirati i o novitetima iz poslovnog svijeta te pročitati i intervjue sa poznatim osobama.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *