Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi materijali Lollobrigide i Ide Prester

Ida Prester

Najpoznatiji electro pop punk band u regiji, zagrebačaka Lollobrigida ovih dana neumorno i bez prekida radi na pripremama za novi album koji bi svijetlo dana trebao ugledati krajem 2014. godine. Prije Božića ovaj originalni sastav za svoje poklonike priprema novu pjesmu i video spot koji će zasigurno oduševiti sve one koji vole izaći iz svakodnevnih glazbenih okvira, a koja će se uz već poznati singl „Reklama“, naći na njihovom novom albumu.

U međuvremenu Ida Prester, frontgirl Lollobrigide, započela je svoj novi glazbeni projekt pod imenom Frau Casio. Ovaj novi projekt na domaćoj klupskoj sceni, uz Idu, čine Jovan Vesić (Inje) na sempleru i Nemanja Aćimović (Jarboli, ex Neočekivana sila) na elektronskom bubnju.

“Uz matični bend koji svira disco punk, htjela sam napraviti i jedan malo mračniji, komorniji dance projekt. Frau Casio je zločesta seka Lollobrigide. Umjesto gitara, šljokica i konfeta, Frau Casio se uvlači u tamu disko kluba i pravi rejv”, komentira Ida Prester svoj novonastali projekt.

Redateljsku palicu spota „Mlada“, projekta Frau Casio, preuzela je Marcella Zanki, dok se za svaki kadar u spotu pobrinuo snimatelj Damjan Radovanović.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *