Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi dizajnerski val na Perwoll FASHION.HR-u!

U sklopu predstojećeg Perwoll FASHION.HR-a koji će se od 13. do 16. ožujka održati u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma priliku da svoje kolekcije predstave široj javnosti dobit će i mladi talentirani dizajneri okupljeni pod hvaljenom platformom LIFT by Perwoll. Riječ je o inicijativi čija je misao vodilja afirmacija i razvoj mladih kreativnih snaga s ciljem pozicioniranja najtalentiranijih pojedinaca na modnoj sceni.

Pavla Aleksic (1)Po prvi puta na pisti Perwoll FASHION.HR-a svoju autorsku kolekciju za sezonu jesen-zima 2013./2014. prikazat će 22-godišnja Pavla Aleksić. Mlada Šibenčanka iza sebe ima već niz uspjeha među kojima se ističe prvo mjesto na Modnom ormaru 2012. godine te brojne humanitarne izložbe i međunarodna natjecanja. Pavla trenutno radi u kostimografskom timu za mjuzikl ‘’Crna kuća’’, a sudeći prema dosadašnjem radu, ne sumnjamo da vrijeme ove svestrane mlade umjetnice tek dolazi.

Sasa Hortig i Petra Vuletic (1)U sklopu platforme LIFT by Perwoll svoju samostalnu kolekciju prikazat će i mladi dizajnerski duo Petra Vuletić i Saša Hortig. Izvrsna minimalistička kolekcija koju su prikazali na sedmom izdanju Modnog ormara osigurala je ovoj mladoj Splićanki i njezinom vršnjaku iz Đakova nastup na Perwoll FASHION.HR-u rame uz rame sa najpoznatijim hrvatskim dizajnerima.

Morana Krklec (1)Nakon izvrsne kolekcije s kojom je debitirala na posljednjem izdanju FASHION.HR-a u listopadu prošle godine, prošlogodišnja pobjednica natječaja LIFT by Perwoll, 27-godišnja Morana Krklec i ove sezone predstavit će se u sklopu istoimene platforme. Vjerujemo da će Morana i ovog puta oduševiti modnu publiku, ali i modnu struku.

Mladi studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu već sada pokazali su da je pred njima blistava modna budućnost, a što su pripremili za nadolazeću sezonu otkrit će nam u četvrtak i petak, 14. i 15. ožujka kada su na rasporedu njihove revije u sklopu Perwoll FASHION.HR-a.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *