Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Njega stopala kroz čitavu godinu

Prekrasna stopala važna su u svakom dobu života, no briga za stopala se obično zanemaruje u odnosu na njegu drugih dijelova tijela. Njega stopala može biti lagana i jednostavna, čak i opuštajuća. Donosimo vam par jednostavnih savjeta kako stopala održati zdravima, glatkima i sjajnima!

Svojim stopalima sigurno ne pridajete mnogo pažnje, ali ovih nekoliko stvari možete pokušati:

stopala_Moda i trendovi su zabavni, dakako, ali nemojte kupovati jeftine cipele. Lako možete uništiti svoja stopala sintetičkim materijalima jer oni ne daju stopalima da dišu, mogu pritiskati i uzrokovati bol zbog tvrdih materijala, itd.

Ples i izlasci su zabavni, a ostajanje vani do ranih jutarnjih sati možda vama ne predstavlja problem, ali može biti teško za vaša stopala: Zaštitite ih od večernjih izlazaka korištenjem gela za zaštitu od žuljeva prije oblačenja cipela. To će smanjiti trenje i neće pokvariti zabavu, a vi neće osjetiti bol od remenčića na cipelama ili slično. Jednom kada se žulj pojavi, SOS flaster protiv žuljeva i mjehura spasit će vaš izlazak.

Stopalima posvetite jednaku njegu kao i ostalim dijelovima tijela: Hidratizirajte! Koristite kremu za stopala. Nakon svakog tuširanja nanesite kremu za stopala s urejom. Tako će ostati u dobrom stanju.

stopala_1Upoznali ste zgodnog dečka, a plašite se skinuti tenisice ili cipele zbog mirisa nogu? Sprej za stopala je savršeno rješenje. Koristite anti-perspirant, spriječite znojenje i neugodne mirise, i nećete se trebati brinuti.

Hladna stopala u krevetu? Nema problema, čak i ako se nemate uz koga stisnuti. Hladna stopala česta su kod žena, neovisno o dobi ili godišnjem dobu. Namažite ih kremom za hidrataciju i pružite im masažu. Na taj način, odmah ćete ih ugrijati.

i

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *