Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nives Celzijus osvojila Grand Prix

nives_1Pjevačica Nives Celzijus osvojila je Grand Prix na Međimurskom festivalu u Svetom Martinu na Muri. Odlučili su tako slušatelji 20tak hrvatskih radio postaja kao i publika u festivalskoj dvorani koja je Nives dočekala i ispratila ovacijama nakon atraktivne izvedbe pjesme “Inferno”.  U pratnji polugolih plesača čuvenog  koreografa Igora Barberića, Nives je dobrano zapalila Međimurce svojim nastupom, a to je istaknuo i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je Nives na pozornici osobno uručio Grand Prix i proglasio je miljenicom međimurske publike, a kasnije joj se pridružio i na tulumu.

- Glavnoj nagradi nisam se nadala jer je konkurencija doista bila jaka. Hvala naravno mojoj divnoj publici zbog koje svaki vikend nastupam, ali i kolegama glazbenicima s kojima sam se doista lijepo družila u Svetom Martinu.  Nadam se da ćemo Paula Jusić, Emina Arapović, Alka Vuica i ja vrlo skoro opet negdje skupa nastupati i ‘zaružiti’. Posebno me dirnulo kad mi je u garderobi prišla Tereza Kesovija i poklonila mi ružu, doista divna žena, istinska diva, istaknula je Nives, a ni Tereza joj nije ostala dužna.

- Bravo mala! Neka si sve rasturila, izgledaš božanstveno, uzvratila je Tereza Nives u srdačnom zagrljaju i priprijetila novinarima koji je žele posvađati s Nives.

Nakon proglašenja pobjednika, Nives je sa cijelom svojom ekipom u hotelu Golfer u Toplicama Sveti Martin tulumarila do jutra, a tijekom noći njezinom se slavlju, na opće iznenađenje glazbenika, pridružila i ekipa desetak istražitelja DORH-a koji su sa svojim šefom Dinkom Cvitanom u isto vrijeme u hotelu bili na team buldingu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *