Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nitko ne želi brak u kojem je više kritiziran nego voljen!

žene i muškarciJeste li ikada razmišljali o tome koje su to stvari koje muškarcima najviše smetaju u braku i na koje se najviše žale? 

Evo koje su to najčešće stvari na koje se muževi žale:

Velik broj muškarca rekao je kako im najviše smeta kada ih njihova ljepša polovica traži da nešto naprave, a zatim krene zvocati kako to nije napravljeno onako kako treba. Dakle,  žena koja zvoca i previše prigovara nešto je na što se muškarci najčešće žale u braku.

Isto tako, velik broj žena smatra kako su upravo sami muškarci krivi kada im žene zvocaju jer oni često ne poduzimaju ništa kako bi promijenili stvari koje nježniji spol nervira. No, ovo je nešto što supružnici trebaju zajedno riješiti jer oboje vide problem u onom drugom.

Također, često oboje misle da je jedini način da se problem riješi taj da se njihov partner promijeni. Muškarci misle da bi njihove supruge trebale prestati sa uvredama i kritikama te da trebaju početi više cijeniti on stari koje oni čine za obitelj.

S druge strane, žene vjeruju da bi njihov suprug trebao biti pažljiviji i obraćati više pažnje na njihove potrebe. Također, žene smatraju da bi muškarci trebali više raditi kućne poslove na koje ih se stalno podsjeća. U ovom slučaju i jedna i druga strana je u pravu.

Nije lijep osjećaj uvijek biti kritiziran, ali je također ružno kada su vaše potrebe zanemarene. Rijetki su oni koji mogu ostati hladni na česte kritike partnera i koji se fokusiraju samo na one lijepe stvari u braku.

No, uvijek se može pronaći neki kompromis! Stoga, pokušajte smanjite kritike i počnite jedno drugom upućivati više pozitivnih komentara, umjesto stalnih kritika. Niko ne može preživjeti u braku u kojem ima više kritika i negativnih komentara nego ljubavi i uvažavanja. 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *