Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nina Badrić: Čežnja

U jednoj od najljepših vila na Mediteranu Grupacije Adriatic Luxury Hotels (ALH), Nina Badrić ekranizirala je stihove svoje nove pjesme “Čeznja”.


nina_badric_1Video spot snimljen je u Dubrovniku u čuvenoj Vila Šeherezada  uz čiju se povijest vežu najljepše priče, pa i one o čežnji. Čaroban ambijent Vile u prelijepom sv. Jakovu savršeno je korespondirao s emocijom Ninine “Čežnje”. Glazbena diva autorica je stihova ove pjesme, a glazbu potpisuje zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom. Dubrovnik perla Mediterana, Vila Šeherezada u svom čarobnom miru i ljepoti, Stardun jedna od najljepših ulica svijeta, redatelju Darku Drinovcu bili su dodatna inspiracija za snimanje ovog video spota.

Pjesma “Čeznja” već uveliko osvaja radijski eter, a u samo nekoliko dana zauzela je vrhove mnogih top lista i po mnogima je nasljednica “Čarobnog jutra”.

Nina Badrić: “Za Dubrovnik me vežu monoge lijepe uspomene, te je moja želja bila snimiti spot baš u tom prekrasnom gradu. Dubrovnik je čeznja. “ČEZNJA” je moj život.”

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *