Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nekada, sada i više nikada!

10744540_10204318347052737_1847286695_nOpet ja, anonimna, moram o ljubavi. Mene ništa drugo ne muči. Imam obitelj, ne onu koju sam ja stvorila,već koja je mene. Imam prijatelje. Imam posao. Imam život. Ali ljubav, to nikako.

Pokušavam se opet onako zaljubiti, pronaći srodnu dušu,ali ne mogu. Zašto? E pa sad, puno je tu razloga. Okolina bi rekla da sam ja ta koja je problem, možda i jesam,ne svojom krivicom.

Imala sam školsku ljubav, voljela ludo, kao nikada prije. Mislila sam da je to ona jedina i prava ljubav, A onda, onda  sam srela njega. Zgodnog,  šarmantnog, neodoljivog, bahatog… pravog muškarca. Imala sam osjećaj da je umjesto kave koju je ispijao, ispio svu ljubav iz mene. Bila je jesen, baš kao i sada. A znate kako kaže za ljubavi koje se dese na jesen vječne? Ova to nije bila…

Svakim danom me oduševljavao svojim gospodskim gestama. Osjećala sam se kao da sam u braku s njim.

A nakon dvije godine sam pukla i maknula se. Pobjegla sam od njega, jer se naš “brak” raspao.

Bilo je tu drugih zaljubljenih cura. Tražio me, ali sam se zaprijetila da mi se ne javi dok se ja njemu javim, ako ikada to učinim. Mislila sam,da ću uspjeti, da ću zavoljeti. Bila sam voljena.

Našli smo se kao da se ništa među nama nije promijenilo. Tu noć me odbio, poljubio u čelo i rekao: ” Mala moja, sad ćemo polako, ima vremena”. Ostala sam dugo u njegovom zagrljaju i ponovo se osjetila  živom, ali i to je kratko trajalo. Opet smo se rastali. Ubijala me ta njegova nevjera i potražnja za mnom. Rekao je da me voli, da sam njemu posebna, ali nije znao da me uništio.

Na koji način? Postala sam ukleta njegovim dodirom, poljupcem. Shvatila sam  da mi je dobro jutro jedino kada mi ga on zaželi. Zaista sam probala, onako iskreno, voljeti druge muškarce, ali nisam uspjela. I nikada neću uspjeti.

Više od njega ne čujem te divne riječi „volim te, moja si“. Znam da će me opet tražiti kada ga druge žene unište i slome, kada mu sve dosadi… Tražit će me, ali mene nema više, nestala sam. Moja ljubav dobila je oblik ledene kučke koja niti ne želi odgovoriti na njegovu poruku.

Pripadam njemu i znam da on pripada meni.  Volim ga više od života, a slomio me.

Mala

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *