Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najglamurozniji Ivan Zak večeras u Green Gold Clubu

unnamedPetak je u metropoli uvijek bio dan za odličnu zabavu, najbolje tulume i ‘ružionu do jutra’. Izuzetak nije ni jesen pred nama koju će na najbolji mogući način obilježiti najatraktivnije mjesto dnevnog i noćnog života Zagreba.

Novouređeni i još izazovniji Green Gold Club, sa zadovoljstvom vas poziva na otvorenje nove koncertne sezone u petak 26.09.2014..

Početak koncertne sezone petkom obilježit će na najbolji mogući način, nastupom šarmera u pjesmama, energičnog i zavodljivog Ivana Zaka!

Poznati mladi glazbenik prisutne će bez sumnje raspjevati uz svoje najveće hitove, „Naučila si me“, „Ilegala“, „Usne varane“, „Bolja od najbolje“, „Zbogom pameti“, „Tko mi te krade“ ili aktualnim hitom ‘Duguješ mi ljeto’ koji je obilježio ljeto za nama!

Ne propustite veliki live koncert jednog od najangažiranijih izvođača koji u posljednje vrijeme niže same uspjehe u cijeloj regiji, Ivan Zak u Green Gold Clubu, petak 26.09.2014.!

Zakoračite u novu koncertnu sezonu Green Gold Cluba na najbolji mogući način!

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem internet stranice Green Gold Club-a http://goo.gl/vhxyp4, Android ili iPhone aplikacije!

Foto: Press

Video: YouTube

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *