Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najavljujemo još jedno izdanje Festivala ljepote i zdravlja

10419451_368052240020644_1285273552830599177_nU zagrebačkom baru La Bodega, jučer je održano zanimljivo medijsko druženje na kojem je najavljeno još jedno atraktivno i bogato izdanje četvrtog Beauty, Health and Lifestyle showa. Ovaj najveći sajam ljepote i zdravlja u regiji održat će se 25. i 26.listopada 2014. u Boćarskom domu u Zagrebu, a u dva dana posjetitelji će imati priliku vidjeti i biti dio izrazito bogatog programa kroz koji će ih voditi neka od najpoznatijih hrvatskih i regionalnih imena u svijetu kozmetike i zdravlja. Beauty Health and Lifestyle show i ove se godine održava pod pokroviteljstvom grada Zagreba, pa će čast da ga otvori i ove godine pripasti gradonačelniku grada Zagreba Milanu Bandiću.

A kako će izgledati manifestacija u kojoj dominiraju ljepota i zdravlje došle su vidjeti i mnoge poznate osobe javnog života Zagreba i Hrvatske, pa su tako podršku ovom lijepom projektu dale voditeljice Lana Pavić, Martina Podgorski, Ines Preindl i Ecija Ivušić te pjevačice Pamela Ramljak i Ivana Marić. Ove mlade dame zajednički su zaključile da je “Beauty Health and Lifestyle show” manifestacija koja će sigurno zaintrigirati sve osobe koje brinu o svom zdravlju, ljepoti, ali i kojima su kozmetika i dobar izgled važan dio svakodnevice.

Bogat i sadržajan program samo su mali dio onoga što će svi posjetitelji imati priliku vidjeti na ovom showu, pa će tako kao dio programa biti organiziran Cro hair show za koji hrvatski tim frizera priprema spektakularnu reviju svojih kolekcija frizura, a predvodit će ih izvrsna i jako tražena frizerka Vlatka Menges. Posebnu atrakciju priprema i ekipa Sarajevo hair showa kojeg predvodi Haris Hodžić, koji po uzoru na najpoznatije svjetske frizere publici ali i svima prisutnima pravljenje frizura, šišanje i brigu o kosi predstavlja na jedna atraktivan i izrazito zanimljiv način.

Beauty Health and Lifestyle između ostalog donosi promociju kozmetičkih noviteta, predstavljanje različitih sportova i vidova rekreacije. A kao dio programa posjetitelji će moći pratiti natjecanje u izradi noktiju, natjecanje u izradi make upa koje organizira Učilište Profokus, reviju nove kolekcije Dikson frizura, te kao vrhunac cijelog događanja spektakularnu gala reviju salona Renata Kerastase i L’oreala s 40 poznatih Hrvatica čiji će dio prihoda biti doniran udruzi Neuron koja se brine o osobama oboljelim od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Tako će uz svoj revijalni, ovaj show imati i humanitarni karakter, ali i niz drugih iznenađenja za sve posjetitelje i goste koji 25. i 26. 10. posjete Boćarski dom u Zagrebu.

Foto: Dražen Komar

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *