Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Na sljemenu biciklistička utrka

Javna ustanova „Park prirode Medvednica“ vas poziva na otvorenje novih biciklističkih staza u Parku prirode Medvednica („Medvednicom na dva kotača“) kojom prilikom će se održati i duatlon utrke „Green devil“ za studente i posjetitelje, odnosno bicikliste rekreativce.

Duatlon utrku „Green devil“ organiziraju Hrvatski akademski sportski savez i Triatlon klub „Maksimir“ u suradnji s Javnom ustanovom, a koja će imati za cilj, ne samo osnivanje nove sportske manifestacije na dugoročnim temeljima, već i popularizaciju sporta i rekreacije u prirodi, te dobrobiti koje očuvana priroda pruža za zdravlje čovjeka, što je iznimno važno u Parku prirode Medvednica s obzirom da mu gravitira milijun stanovnika u neposrednom okruženju.

sljeme

Cijelo će se događanje odvijati 11.svibnja 2013. godine s početkom u 12.00 sati kraj Apartmanske kuće „Snježna kraljica“.

Osim gore navedenih događanja biti će organiziran i manji sajam na kojem će se predstaviti organizatori, te pokrovitelji i sponzori ovog događanja (Kineziološki fakultet u Zagrebu, Hrvatski akademski sportski savez, Triatlon klub Maksimir, Javna ustanova „Park prirode Medvednica“, Škola narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ i drugi).

 

PROGRAM DOGAĐANJA:

10:00 – 12:30 h   prijave, podizanje brojeva i ogled staze

12.00 h                OTVORENJE

13:00 h                start studentske Run utrke (brdsko trčanje- 2 km)

13:30 h                start studentske Bike utrke (brdski biciklizam- 6 km)

14:30 h                XC duatlon utrka „ Green devil“ (utrka za rekreativce: trčanje 2 km-bicikl 6 km- trčanje 2 km)

16:30 h                proglašenje pobjednika

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *