Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modna poslastica: 7. Riječke stepenice

PLAKAT 7.Riječke stepeniceModna manifestacija 7. Riječke stepenice održati će se 23.kolovoza u 20i30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. ULAZ JE SLOBODAN!

Kolekcije večernjih haljina i odijela predstaviti će Vesna Sposa, RIO, Sherri Hill, odijela Lurex, Carol by Klara Ivanović, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Tsunami power suit i Stehlik by Anja Stehlik, a modne dodatke kožna galanterija Galko i očna optika Ghateldus Rijeka. Šminku i frizure potpisuju Paola Peček i Iva Peradenić te Perman Experience. Koreografi modnih revija su Jana Delač I Damir Matešković.

Revije će nositi aktualna Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić, Vedrana Linardić, Ivana Paris, Lorena Kovač, Nikolina Miletić koja je po izboru jednog tjednika nedavno proglašena za najljepšu Hrvaticu, Dino Bubičić, Radovan Stošić, Antonio Marušić i drugi.

Poznate osobe iz društvenog života nerijetko se okušaju u ulozi manekena na ovoj neobičnoj modnoj pisti, na kamenim stubama u centru grada,  a do sad su se manifestaciji odazivali Massimo Savić, Ana Jelušić, Samir Barać I Nikola Franković, Robert Ferlin, Leonora Surian, Uršula Tolj, Vesna Škare Ožbolt,  Mirna Jukić I mnogi drugi. Tko će to biti ove godine predstoji nam vidjeti u petak 23.kolovoza.

Riječke stepenice 4Koncept Riječkih stepenica nešto je drugačiji ove godine, naime po prvi put je organiziran Showroom 7.Riječke stepenice by Erste Club. O čemu je točno riječ rekla nam je organizatorica manifestacije Ivana Delač Đolo:

”Po prvi put smo nakon  završetka manifestacije organizirali Showroom 7.Riječke stepenice by Erste Club na adresi Frana Supila 6, na vrhu stepenica u prostoru Erste Cuba. Mislim da je dobra ideja da se publika približi kreacijama odnosno da kupac iz bliza nakon revija može vidjeti kolekciju te se uvjeriti u kvalitetu materijala i izradu. Kreatori će moći pobliže predstaviti svoj dizajn u direktnom kontaktu sa zainteresiranim klijentom. Cilj Riječkih stepenica je promocija hrvatskih modnih kuća i dizajnera koja naravno vodi ka uspješnoj prodaji kolekcija.Raduje me što ćemo odmah poslije Stepenica koje počinju u 20i30 sati, imati još jedan event u 22 sata prije službenog after partyja u Phanas pubu. Poznata riječka slikarica Sandy Uran već je napravila cijeli niz uspješnih izložbi i interesantnu izložbu slika u moru stoga mi je drago da je pristala izložiti svoje slike u sklopu showrooma.

Riječke stepenice se ove godine organiziraju po sedmi put, a kao i svake godine ulaz je slobodan. Partner projekta je Grand hotel Bonavia, a pokrovitelji Grad Rijeka, Turistička zajednica Grada Rijeke I Primorsko-goranska županija.

U slučaju kiše manifestacija će se održati 30.kolovoza.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *