Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mlada dizajnerska nada

bLACKPEARL by Sara Lončarić a-w 2016 (4)Jedna od najtelentiranijih domaćih mladih  dizajnerskih nada, dizajnerica Sara Lončarić nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku odlučila je svoju kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju.  Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem 70-tih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja sa već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.

Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *