Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Miss Hrvatske 2019. je Katarina Mamić

81A60FE1-2136-44A2-B6F3-10884435A80D22-godišnja Katarina Mamić 28. je predstavnica koju Hrvatska šalje na izbor za Miss svijeta

Katarina Mamić osvojila je titulu Miss Hrvatske 2019. na finalu održanom jučer u Malom Lošinju. 22-godišnja Katarina predstavnica je Ličko-senjske županije i  28. hrvatska ljepotica koju Lijepa naša šalje na ovaj izbor ljepote.

Prva pratilja je 19-godišnja Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela 21-godišnja Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti je prema vašim glasovima (izboru čitateljica portala žena.hr) osvojila Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

22 članova žirija ocjenjivalo je djevojke prvi puta kada su izašle u kolekcijama Galko i Lella Design, i drugi put kad su pistom prošetale u šarenim kreacijama našeg dizajnera Zorana Aragovića. Pet djevojaka imalo je direktan ulazak u superfinale jer su osvojile prvo mjesto u kategorijama na pripremama koje su održale početkom kolovoza u Top termama Topusko.

AAA3857E-745D-4732-B1E6-877DD28F049CTada se pobjedom u kategoriji Sport&Fitness među osam najboljih plasirala Miss Zadarske županije Iva Mijolović, Top Model je osvojila  sadašnja misica Katarina Mamić, a Lara Brkić kategoriju Talent. Prvo mjesto u kategoriji Intervju pripalo je Rei Rebeci Plišić, a pobjedom u kategoriji Multimedija mjesto u superfinalu osigurala je Sara Siladji.

Nakon što su svi glasovi zbrojili, znale su se svih osam superfinalistica. Osim Katarine, Sare, Lare, Ree i Ive, za mjesto najljepše, u konkurenciju su ušle i Esmeralda Slaviček, Helena Čatić i Marija Rogić.Djevojke su zadnji izlazak imale u večernjim haljinama Ivice Skoke, nakon čega je žiri finalnim glasovanjem odlučio da će ove godine najljepšom Hrvaticom biti okrunjena Katarina Mamić.
Katarina je studentica novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje, kupnju automobila i kuću.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *