Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

MiniPolis poziva mališane na Zimski kamp tijekom praznika

DSC08089Djeca su na praznicima, a vi morate na posao? Ukoliko živite u Zagrebu ili okolici, priuštite im jedinstvenu zabavu u MiniPolisu, jedinstvenom dječjem gradu u Hrvatskoj koji se smjestio u Z centru!  Tijekom ovih školskih praznika, organiziran je petodnevni Zimski kamp u kojeg se svako dijete može uključiti bilo koji dan u ovom tjednu!
Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Zimski kamp koji će se tijekom predstojećih školskih praznika u veljači održati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj. Djeca na kamp dolaze u jutarnjim satima i ostaju sve do poslijepodne, kad i roditelji završavaju sa svojim poslom. Uključeni su svi obroci (zdravi duručak, užine i ručak), 10 edukativnih radionica i svakodnevna škola klizanja koja će se, pod stručnim vodstvom trenera i animatora, održati na klizalištu Ice Wonderland ispred Z centra.
“U razvoju Zimskog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirali smo i nutricionistkinju koja je za nas pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama. Vjerujem da smo postigli idealno balansiranu formulu razvoja, edukacije i zabave za djecu koja u MiniPolisu mogu postati što god požele”, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.
Zimski kamp u MiniPolisu odvija se po edukativnom konceptu učenja kroz igru kojeg su, pozitivnim stručnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje. Program je namijenjen za djecu od 4 do 12 godina, a prijave je moguće izvršiti na web stranici ili na recepciji MiniPolisa.

 

Zimski kamp se održava od 21. do 25. veljače, a djecu je, osim za pune 5-dnevne programe, moguće prijaviti i za dnevne pakete. Uz to, tijekom zadnjeg vikenda u Veljači u MiniPolisu će biti i dječji karneval. I da, ne zaboravite u MiniPolisu su i odlične rođendanske proslave za manje i veće klince o kojima više pročitajte OVDJE.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *