Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Millenium Frutti oduševio zagrepčane

Bogovićeva ulica od danas je postala bogatija za novu oazu slatkih okusa “Millennium Frutti”, lokal koji će svojom ponudom i svojim slatkim rješenjima oduševiti i najzahtjevnije nepce. Uz Waffle i Smoothie sokove “Millenium Frutti” može se pohvaliti i sa prvim bio sladoledom u Hrvatskoj i Zagrebu koji ima poseban certifikat, ali i koji će svojim okusom vrlo brzo privući sve ljubitelje jedinstvenih i neodoljivih slastica.

Tom prigodom upriličeno je i svečano otvaranje ove oaze slatkih okusa koje su uz brojne građane posjetile i mnoge osobe iz javnog, društvenog i kulturnog života Zagreba i Hrvatske. Program je vodila šarmantna Splićanka Marijana Batinić koja je priznala da tijekom ljetnih mjeseci pazi na svoju prehranu, ali da nije mogla odoljeti čarima Millenium Frutti ponude. Uz nju su u slatkim zalogajima uživale i prekrasna Iva Jerković, manekenka Iris Rajčić te glumice Marijana Mikulić, Petra Kurtela i Marija Borić.

Organizatori događanja za sve prisutne napravili su i malo iznenađenje, pa su se tako u ulogama slatkih slastičarki našle Marija Borić, Iva Jerković i Marijana Mikulić koje su pokazale zavidno znanje u slastičarskim poslovima, ali su i svojim šarmom natjerale mnoge prolaznike da kupe svoj bio sladoled u “Millennium Fruttiju”. Ova oaza slatkih okusa pravo je osvježenje za ove vruće ljetne dane, a svi koji se nađu u centru Zagreba imat će priliku uživati u novim okusima sladoleda, ukusnim wafflima i hladnim Smoothie sokovima, ali i drugim slasticama i novitetima koji će se pojavljivati u ponudi “Millenium Fruttija”.

Pogledajte galeriju fotografija.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *