Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mega spektakl u klubu Kalypso na Zrću!

1Klub Kalypso na plaži Zrće, proteklog je vikenda otvorio svoja vrata i pokazao svoje novo lice nakon kompletnog preuređenja. Festival Zrće Spring Break privukao je izrazito velik broj posjetitelja na Zrće, a najviše ih je privukao upravo novouređeni Kalypso, prekrasnim interijerom i eksterijerom, sada i najboljim sound sustavom na plaži, a i atraktivnim DJ gostovanjem – nastupili su kraljevi mashup-ova i bootleg-ova, globalno popularan talijanski producentski DJ duo, DJ’s From Mars!

Zagrijavanje za spektakularan nastup talijanskih mega-zvijezda odradio je jedan od vodećih hrvatskih house dueta, NOVKA, jedini hrvatski potpisnici izdavačke kuće Spinnin’ Records, koji čine Matroda i Tim Hayden. Potom su DJ’s From Mars preuzeli pult i pripremili pravi spektakl, poput “invazije s Marsa”.

2Novi dizajn kluba na ambijentalan način integrira klub u prirodu, sve je “u drvetu”, pa čak i DJ pozornica koja se nalazi u sklopu velike drvene skulpture. Integracija u prirodu i šumski ambijent čini klub Kalypso jedinstvenim na plaži Zrće.

Novi Kalypso je redizajniran na više nivoa, kapaciteta je 3.500 ljudi, sadrži 31 V.I.P. ložu na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie cocktail bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran Boškinac branda, te kutak za cigare uz isti, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

Sezona 2015. biti će vrlo bogata i gotovo da neće biti pauze između festivala i partyja. Detaljniji raspored možete pogledati na službenoj stranici kluba: www.kalypso-zrce.com.

3A u petak 12. lipnja, klub Kalypso ima svečano otvorenje sezone za domaću publiku, pa ukoliko ste slobodni, pripremite se za vikend izlet u Novalju i zabavite u novom Kalypsu!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *