Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

L’Oréal Professionnel It Looks

Najnoviji styling trendovi za proljeće/ljeto 2015 dolaze iz backstage-a glazbenih festivala.  Glazbeni festivali postali su mjesto gdje moramo biti prisutni. Rock i pop zvukovi stvaraju svoju vlastitu odu ljetu.  Veze sa 70tima mogu se naći svugdje, ali kodovi su se promijenili: moda ima važan utjecaj na frizure. Kod frizura se može vidjeti osjećaj slobode, igra sa stilom gdje se ruže vlastite granice.

Bob, pletenice, wet look, shag (razbarušena kosa) 70tih mogu se vidjeti na modnim pistama. IT frizura sezone postaje „shag“ koji je započeo 70tih, dosegao vrhunac  80tih kad je postao omiljena frizura čitave generacije pjevača od Chrissie Hynde do Debbie Harry. Ovog ljeta vraća se na velika vrata, u strukturiranoj ili lagano razbarušenoj formi. Ali u svakom slučaj: must have frizura.  Mogao se vidjeti na modnim revijama Tom Forda, Anthony Vaccarella i Louis Vuittona te na slavnima kao što su Alexy Chung i Edie Campbell koja je utjelovila specifičan brit pop duh s prepoznatljivom frizurom.

Umovi koji se kriju iza ovogodišnjih L’Oréal Professionnel It Looks su  Frédéric Mennetrier i James Rowe, stručnjaci boje i frizura, traženi od slavnih i prestižnih časopisa diljem svijeta. Ove godine 3 looka sezone utjelovile su 2 It djevojke i po prvi puta It muškarac: Alice Dellal, Malika Haydon i Jack Guiness.

BLOND SHAG ALICE DELLAL

Britansko-brazilska glazbenica i model, ekscentrična nasljednica i muza Karl Lagerfelda za Chanel sada je i fotografkinja, top model Alice Dellal ima sve. Članica je banda Thrush Metal. Jedna je od prvih koja je 2009. pokrenula „undercut“ trend. Svoju manekensku karijeru započela je zahvaljujući Mariu Testinu. Može se vidjeti i na revijama Valentina i Vivian Westvood. Nova L’Oréal Professionnel It djevojka mijenja frizure, i ove godine odabire nešto tamniju blond verziju sa šiškama.

INSPIRACIJA ZA LOOK

Ove godine blond postaje rock: jako hladna na dužina i vrhovima, u potpunom kontrastu s prirodno tamnim korijenom. Stručnom aplikacijom boje postiže se suptilni prijelaz između korijena i vrhova i dobiva look sezone.  Ovu boju stvorio je Frédéric Mennetrier koristeći najnoviju inovaciju iz  L’Oréal Professionnela, Majirel High Lift kojim se stvaraju hladne blond nijanse zahvaljujući koncentraciji neutralizirajućeg agensa koji posvjetljuje do 5 tonova istovremeno njegujući kosu od korijena do vrhova s Majirel s Ionène G – Incell tehnologijom. James Rowe zadužen za frizure, odlučio je naglasiti divlju stranu Alice koristeći Tecni.art Wild Stylers Crêpage de Chignon, mineralni puder koji kosi pruža teksturu i volumen. Za završni učinak koristio je novi sprej za sjaj Tecni.art Shower Shine Wet Domination

BLACK SHAG 

Bollywood zvijezda i elektro DJ, polu Indijka, polu Australka, Malika Hayden nova je L’Oréal Professionnel IT djevojka. U Indiju se preselila zbog manekenske karijere. Poznata je po filmu Agent Vinod i članica je banda Elektrovertz DJ.

INSPIRACIJA ZA LOOK

Kako bi naglasio rock zvijezdu u Maliki, Frédéric Mennetrier bio je inspiriran hrabrošću najvećih međunarodnih zvijezda kao što su  Katy Perry i Vanessa Hudgens. Boji je dodao vibrantnu crvenu koja je u kontrastu s tamnijom bazom. Razigrani pramenovi napravljeni su pomoću INOA Carmilane koja omogućava intenzivnu i dugotrajnu crvenu boju koja ne blijedi. James Rowe opet se odlučio za „shag“ i pomoću  Wild Stylers Scruff Me i Next Day Hair stvorio razbarušen look.

UNDERCUT JACK GUINESSA

Nakon što je diplomirao na Cambridgeu, Jack Guinness uzeo je slobodnog vremena za putovanje. Primijetila ga je manekenska agencija i karijera mu je krenula uzlaznom putanjom. Ovaj britanski model i DJ postaje lice za  L’Oréal Professionnel kao prvi It Look muškarac.

INSPIRACIJA ZA LOOK

Undercut je hit frizura za muškarce. Kombinira dva stila: ozbiljan, obrijani look 30tih i 40tih s više rock lookom 50tih. Djelomično ili potpuno obrijan s jedne strane, kosom podignutom u zrak s ili bez razdjeljka ova frizura utjelovljuje sexy look sezone. Kako bi stilizirao frizuru James je koristio Tecni.art Wet Domination Extreme Splash gel s fleksibilnim učvršćivanjem, za izrazito blistav wet-look

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *