Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljetne avanture

ljetne avantureLjeto se vratilo u grad, a vrućine na ulice. Asfalt na cestama ponovno prži za noge i isijava vrućinu. Svima nam je jasno kako je krajni čas da uspijemo izvuči od svojih šefova nekoliko dana godišnjeg odmora kako bismo se ohladili u lijepom našem plavom moru ili ako već ne u moru barem u bazenu.

Osim veselja zbog malo mira, opuštanja uz šum valova i bijega od svakodnevnice, svaka slobodna djevojka, žena očekuje još nešto od ljeta, osim ugodnog mora, pokojeg koktelčića, lepršavih haljina, šarenih kupaćih kostima i pijeska pod nogama. Ljeto je kao stvoreno za romantiku. A što je romantičnije od sunca koje zalazi nad morem mirnim poput ulja, dok vas grle ruke visokog, jakog, preplanulog stranca. Naravno izbor je sada vaš, kako će vaš Don Juan izgledati, no slažemo se oko jednog. On je samcima potreban ovog ljeta. Osunčane plaže vrve turistima i domaćim osvajačima ženskih srdaca, tako da drage moje izbor je vaš.

Ljetne avantura ne moraju se pretvoriti u ozbiljne veze, ne moraju ni biti nešto divlje, opasno, nešto zbog čega biste mogli i požaliti. Potrebno je samo da se uz nekog osjećate dobro. Osjetite onaj osjećaj uzbuđenja, leptiriće u trbuhu. Nekoliko dana možete se osjećati posebno. Nahranite malo svoj ego, budite primamljivi i zavodljivi. Opustite se i uživajte u poljupcu uz zalazak sunca i lake note na ljetnim terasama klubova. Ostvarite novo poznanstvo, stvorite nove lijepe uspomene.

Prepustite se čarima mora i ljeta. Ovo ljeto učinite nešto drugačije i novo za sebe. Opustite se i zaljubite na tren. Kada se vratite kući u vašu svakodnevnicu, sjećanja i predivan osjećaj će vas još uvijek držati nasmiješenima.

Marta Dokolenić

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *