Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Let 3 u Gjuri na dan pun trojki

Let 3 se 13. ožujka 2013. vraća na mjesto zločina, u Gjuru 2, gdje imate jedinstvenu priliku vidjeti riječke genijalce u svom izvornom obliku, a koncert će biti toliko intiman da ćete moći osjetiti znoj svojih ljubimaca. Let 3 će ponovo nastupiti na mjestu gdje su su imali svoje prve zagrebačke koncerte još 80-tih, a dolaze nakon njihovog novog izdanja Kurcem do vjere/Thank You Lord.

let 3 13.03.2013. cover

Bend o kojem je dovoljno reći da postoje 26 godina, osim glazbe bave se i kazalištem, a među svim provokativnim albumima bio je i jedan koji se prodao u 350 primjeraka, a izdan je bez ičega, dakle potpuno prazan. Njihov izričaj je između ostalog i izrazito seksualan, često su goli, ispaljuju čepove i karanfile iz stražnjica ili nose brnjice na spolovilima. Sve to ima svoju poruku – oni nisu grupa nekih budalaša nego izvrsna i potpuno posebna umjetnička skupina.

“Jednostavno je u zadnje vrijeme nivo komunikacije takav, to je bilo jedino rješenje”, kažu Let 3-ovci o svojoj golotinji. Usprkos svemu, Let 3 poručuje – njihove su poruke pune ljubavi.

Let 3 je alternativni rock band čiju osnovu čine basist Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja. Osnovan je 1987. godine u Rijeci kao nastavak muzičkog sastava Let 2 koji je bio dio Strukturnih ptica, koje je Martinović osnovao poslije Termita. Njihov zaštitni znak su dugi brkovi i provokativni nastupi.

Band je tijekom postojanja osvojio veliki dio publike koja sa nestrpljenjem očekuje njihove nastupe kako u Hrvatskoj tako i u cijeloj regiji. Na vama je samo da i ovog puta budete dio njihovog nastupa, da se dobro provedete u Gjuri na koncertu koji će kao i onaj kasnih 80-tih prošlog stoljeća u istom tom Gjuri ostati u pamćenju svih nas.

Broj ulaznica je ograničen!

Cijena ulaznice: 70 kn u pretprodaji / 90 kn na dan koncerta

Prodaja ulaznica

Online - Entrio
Smart Shop - Tkalčićeva 12, Zagreb
Gjuro - Medveščak 2, Zagreb
Dallas Music Shop Zagreb

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *