Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lepa Brena najavljuje susret s fanovima

Najpopularnija glazbena zvijezda na Balkanu, Lepa Brana, s radošću iščekuje susret sa fanovima iz Hrvatske i Slovenije, koji su već u velikom broju rezervirali karte za njen nastup u zagrebačkom klubu Shamballa 26. travnja.

lepa brena

- Ovaj koncert radim prije svega zbog mojih fanova, koji su me tražili da ponovo dođem i posjetim ih – kaže Brena, koja će se dan ranije od koncerta večerati sa odabranim obožavateljima u jednom zagrebačkom restoranu.

Ljubitelji Lepe Brene koji žele sudjelovati u izboru za večeru sa pjevačicom mogu se prijavit na Facebook stranici kluba Shamballa. Kako ona neće tako skoro nastupiti u Sloveniji, ovaj je event namijenjen za fanove iz obje države – pa će tako jedan stol 25. travnja biti rezerviran za obožavatelje iz Slovenije, a jedan za one iz Hrvatske.

Cijeli je, dakle, dolazak i nastup popularne pjevačice prožet intimnom, „fanovskom“ atmosferom nje i publike koja je više nego dobro poznaje, pa zato ovaj put i ne pjeva u velikoj dvorani već u klubu. Upravo zbog te blizine pjevačice i njenih gostiju, očekuje se nezaboravan doživljaj.

Ulaznice za koncert Lepe Brene u Shamballi mogu se nabaviti na web stranici www.eventim.hr kao i na svim većim kioscima Tiska. Informacije i rezervacije dobit ćete na broju telefona 099 721 7777.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *