Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Legendarni Psihomodo Pop u Splitskoj novogodišnjoj noći

PSIHOMODO POP _ B PesicLegende hrvatske rock glazbe Psihomodo pop razveselit će Splićane i goste grada pod Marjanom u novogodišnjoj noći. Uz već potvrđen nastup TBF-a, zagrebački rockeri najavljuju spektakularan doček Nove godine na prekrasnoj splitskoj rivi. Organizator Spalatum DMC uz bogat glazbeni repertoar obećaje nezaboravan provod koji će jednu od najstarijih tradicija svih vremena u jednoj od najpoželjnijih hrvatskih i svjetskih destinacija učiniti jedinstvenom i posebnom.

Grupa Psihomodo Pop osnovana je 1983. godine. Svoj glazbeni izričaj gradili su na čvrstom post punk – rock temeljima, a od samih početaka propagiraju žestoke i uvjerljive koncertne nastupe, koji se mogu usporediti sa Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom. Svugdje rado viđeni i rado slušani, svojom pojavom te scenskim nastupom nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Usprkos tome što djeluju više od trideset godina oni i dalje, mladenačkim žarom, priređuju nova, sve bolja iznenađenja i sviraju kvalitetnu glazbu.

Split, 07.05.2015 - Vatrometom nad gradom zavrsena je proslava blagdana svetog DujmaGrad Split koji zasluženo nosi titulu jedne od najpoželjnijih destinacija, gdje svake godine rado stižu stotine tisuća gostiju iz cijelog svijeta, najavljuje spektakularan ponoćni vatromet i brojna iznenađenja, kako bi trenutak kada otkuca ponoć učinili nezaboravnim svima onima koji ga odluče dočekati na splitskoj rivi.

Ispratite staru godinu sa stilom i u novu 2016. zakoračite uz brojna iznenađenja koja ćete zauvijek pamtiti!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *