Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Karting Arena Zagreb i glamour.hr vas daruju

Karting Arena_1Samo za (nju) njega!

Budite originalni za Valentinovo i svom dragom poklonite nezaboravan poklon! Karting Arena Zagreb povodom ovog dana zaljubljenima, a i onima koji se tako osjećaju omogućuje nezaboravnu ljubavnu vožnju u tzv. Duplić Kartu.

Radi se o Kartu koji se ničim drugim ne razlikuje od ostalih, osim u jednoj stvari! Naime, jedno sjedalo je viška. Upravo zbog toga, ovaj maleni stroj za dvije osobe pružit će vama i vašem partneru nesvakidašnje zadovoljstvo.

Ovdje nije riječ o nekom parfemu, odlasku u kino ili pak slatkoj čokoladi, već o poklonu zbog kojeg će se vaš partner hvaliti svojim prijateljima. Zamislite samo koliko će te narasti u njegovim očima. A nakon uzbudljive vožnje svakako svratite u Paddock Club koji se nalazi u sklopu Karting Arene te se otrijeznite od viška adrenalina uz topli čaj i ugodnu glazbu.

Karting Arena Zagreb2

 

 

Stoga, ove godine ne zaboravite na vašeg dragog i prestanite tražiti „sitno“ u novčaniku – poklonite mu savršenu večer punu adrenalina. Svratite i uživajte bez pretjeranih briga i pitanja „što ću mu ove godine pokloniti?!“ Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com i Facebooku Karting Arena Zagreb.

 

Igra darivanja

Karting Arena Zagreb i Glamour.hr daruju jednog čitatelja sa nezaboravnom ljubavnom vožnjom za dvoje. Vaš zadatak je na naš portal napisati što u vama pobuđuje adrenalin. Budite kreativni, a mi ćemo to znati nagraditi.

Igra darivanja traje do 21.02.2013.

Nagradu ne mogu osvojiti oni koji su u zadnja tri mjeseca osvojili neku od nagrada na našem portalu Glamour.hr.

Sretno svima!

Sretna dobitnica nezaboravne ljubavne vožnje je Tina J. koja nas je oduševila svojim komentarom:

Ne znam da li se slažete s tim, ali ja mislim da karting zaista pobuđuje adrenalin. Svi sjednu na svoje pozicije i odjednom krene vožnja, osjećate se kao u raju pogotovo kad su sjedala kožna. Nikada još nisam isprobala ovakav sport već sam ga samo izdaleka vidjela, možda sam se prije malo previše stidjela. No vrijeme je da okrenem novu ploču jer sada znam da to želim, mogu i hoću. Vjerujem da u nama adrenalin pobuđuju svi ekstremni sportovi, od bungee jumpinga pa sve do raftinga. Jednostavno osjetite to u sebi, kada u vama raste uzbuđenje, a jedan po jedan leptirić po trbuhu vam se penje. Nekada ni ne primijetimo kako često se adrenalin u nama javlja, no zatim nas podsjeti opasnost o riziku koja se konstantno u našoj glavi ponavlja. Ali bez obzira koliko nas je strah za neke stvari se odlučiti i mislimo da ih nećemo svladati, ako to zbilja želimo, sve se može prevladati. U meni adrenalin pobuđuje brzina, pogotovo kada ‘Brzi i žestoki’ stignu u kina. Zapravo, sve što u sebi ima dozu ludila, određena vještina ili pak neka luda psina. Na prvom spoju, javlja se najveći adrenalin i uzbuđenje, skoro pa moraju dolazit po mene sirene. A s obzirom da sam nedavno upoznala jednog krasnog momka kojem nikako nisam samo broj, vjerujem da bi odlazak na karting za nas dvoje bio idealan spoj.

 

Čestitamo sretnoj dobitnici i molimo da nam svoje osobne podatke (ime, prezime i adresa) pošalje na glamour@glamour.hr!

 

 

 

 

6 Responses to Karting Arena Zagreb i glamour.hr vas daruju

 1. Lana Veljača 13, 2013 at 10:42 pm

  Svaki dan napravim nešto čega me strah na bilokojem polju života, tako širim svoje granice. Adrenalin mi pobuđuje javno nastupnje, pjevanje, ples, a to zna biti i vožnja s mužem u autu. Obećao me podučiti nekim svojim trikovima, a mislim da je karting staza idealna za to:)

  Odgovori
 2. KIVANAK Veljača 14, 2013 at 10:01 am

  švercanje u tramvaju :D

  Odgovori
 3. Karlo Veljača 14, 2013 at 9:35 pm

  Čevapi u lepinji s kajmakom i lukom :D

  Odgovori
 4. Marija T. Veljača 16, 2013 at 12:31 pm

  Razmišljam što adrenalin diže u nebeske visine,
  i mnogo stvari mi na pamet sine.
  Može se naći u svakoj zgodi,
  raznim situacijama pa i u vodi.
  Vlakovi smrti, ronjenje i drugi sporotvi usredi zime i ljeta
  te putovanje u opasne dijelove svijeta.
  Čak se nađe i u igri skrivača
  ili ako imaš ozbiljnog izazivača.
  Pojavi se i kada avionom slijećem
  ili u švercanje i prepisivanje krećem.
  sigurno ga imam u vožnjama strasnim
  i onda kada na ispit kasnim.
  Voljela bih probati stisnu li se i na kartingu grudi,
  ili je dovoljan samo da te probudi.

  Odgovori
 5. Tina J. Veljača 20, 2013 at 1:49 pm

  Ne znam da li se slažete s tim, ali ja mislim da karting zaista pobuđuje adrenalin. Svi sjednu na svoje pozicije i odjednom krene vožnja, osjećate se kao u raju pogotovo kad su sjedala kožna. Nikada još nisam isprobala ovakav sport već sam ga samo izdaleka vidjela, možda sam se prije malo previše stidjela. No vrijeme je da okrenem novu ploču jer sada znam da to želim, mogu i hoću. Vjerujem da u nama adrenalin pobuđuju svi ekstremni sportovi, od bungee jumpinga pa sve do raftinga. Jednostavno osjetite to u sebi, kada u vama raste uzbuđenje, a jedan po jedan leptirić po trbuhu vam se penje. Nekada ni ne primijetimo kako često se adrenalin u nama javlja, no zatim nas podsjeti opasnost o riziku koja se konstantno u našoj glavi ponavlja. Ali bez obzira koliko nas je strah za neke stvari se odlučiti i mislimo da ih nećemo svladati, ako to zbilja želimo, sve se može prevladati. U meni adrenalin pobuđuje brzina, pogotovo kada ‘Brzi i žestoki’ stignu u kina. Zapravo, sve što u sebi ima dozu ludila, određena vještina ili pak neka luda psina. Na prvom spoju, javlja se najveći adrenalin i uzbuđenje, skoro pa moraju dolazit po mene sirene. :) A s obzirom da sam nedavno upoznala jednog krasnog momka kojem nikako nisam samo broj, vjerujem da bi odlazak na karting za nas dvoje bio idealan spoj.

  Odgovori
 6. Matea Veljača 20, 2013 at 9:49 pm

  Kod mene adrenalin najviše pobuđuju neke iznenadne situacije koje se dogode, pogotovo neke u prometu kao npr.kada izbjegnete sudar,te imate osjećaj da će Vam srce iskočiti. Također, odlasci u lunaparkove poput Gardalanda mi najviše pobuđuju adrenalin jer se tamo nalazite u situacijama koje inače ne možete iskušati,a koje Vas dovode do uzbuđenja ali i adrenalina zbog visoke brzine.

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *