Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hrvatska Miss Turizma među prvih deset u svijetu

Na jučer održanom svjetskom izboru Miss Turizma Svijeta u Malaki u Maleziji, hrvatska predstavnica Zrinka Kučinić iz Ploča, uvrstila se među prvih deset ljepotica iz cijelog svijeta.

MISS_TURIZMA_CRO

Pobjednica izbora je Miss Turizma Tajlanda, a pratilje su Miss Turizma Srbije i Velike Britanije. Naša Zrinka je studentica druge godine Pravnog fakulteta iz Splita, a lentu najljepše ponjela je prošle godine u Poreču u Grand hotelu Pallazo.

Zrinka je u finalu nosila predivnu večenju haljinu Vjenčanica Nancy, koja je dobila specijalnu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda, a u fashion showu predstavila se u haljini Grete Gudelj, kupaćem kostimu hrvatske izrade Pletix, te u splitskoj narodnoj nošnji, koju je za tu priliku izradila čuvarica tradicije, poznata dizajnerica Diana Hunić.

Miss Turizma Hrvatska u splitskoj narodnoj nošnji autorice Diane Hunić

Hrvatska delegacija u Maleziji je boravila tri tjedna, a vlasnik licence za Republiku Hrvatsku, Boris Kosmač, ponovno je dobio počasno mjesto kao jedan od deset svjetskih sudaca u programu na finalu, te predao jednu od lenti.

boris_kosmač
Hrvatske predstavnice su već nekoliko godina u samom vrhu izbora Miss Turizma Svijeta, a prošlogodišnja predstavnica Jelena Katarina Kapa postala je pratilja Miss Turizma Svijeta u Venecueli.

miss-turizma-svijeta-tailand
„Nadamo se da će uskoro i naša predivna Hrvatska biti domaćin ovako prestižnog svjetskog izbora i pokazati svijetu svoje ljepote i turistički potencijal“, izjavio je Kosmač presretan dobrim plasmanom naše Miss Turizma.

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *