Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Juraj Zigman zaštitno lice Student Day-a

Četvrti po redu Student Day Festival 2013. uskoro u Rijeci! Svega nas pet dana dijeli od najvećeg okupljanja mladih na prostoru gata Karloline riječke. Gradonačelnik Rijeke simbolično će predati će ključeve grada studentima koji u dva dana bogatstvom kulturnih i glazbenih sadržaja stvaraju najveći događaj takvog tipa u regiji. Svoju podršku mladim ljudima i ove će godine dati poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman. Samo za ovu priliku osmislio je majicu Revolucija koja će svojim dizajnom zasigurno privući mlade ljude.

juraj_zigman“Jako sam sretan što sam ponovo dio ove sjajne priče. Mladim ljudima u Rijeci potrebna je potpoar, a ovim sam dizajnom majice pokazao kako ja vidim naš grad i studente. Naziv Revolucija predstavlja studenstku revoluciju i moju želju da ova generacija barem ovako pokaže revolt i da ih se na neki način čuje.“ – izjavio je Juraj Zigman.

Četvrtom po redu Student Day Festivalu pridružit će se i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske. Uz hrvatskog vaterpolo reprezentativca i igrača riječkog Primorja EB Paula Obradovića, ovaj Vas tjedan simpatičnom video porukom na druženje poziva i riječki modni dizajner Juraj Zigman.

http://www.youtube.com/watch?v=jeA1GafRFDo&feature=youtu.be

U petak 24. i subotu 25. svibnja grad Rijeku službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske i regije. Na prostoru gata Karoline riječke, te drugim festivalskim prostorima uz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo, na glavnoj pozornici u petak, 24. svibnja nastupiti će i Mandrili, Kandžija, Sane, Moskva te Kung Foo Fighters. Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci u subotu 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke grupa Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP Tribute benda.

Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.

http://www.facebook.com/StudentDayFestival

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *