Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivana Delač Đolo na Miss Universe presvlačiti će se čak nekoliko puta!

Izbor Miss Universe Hrvatske 2014 .održati će se u sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. u 20 i 30 sati. Povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji ulaz u dvoranu je slobodan za sve posjetitelje. 19 finalistica na izboru će nositi kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans, večernje haljine Vesna SPOSA i cipele Baldinini. Koja ljepotica će biti okrunjena kao nova misica i predstavljati nas na svjetskom natjecanju Miss Universe predstoji nam vidjeti za nekoliko dana.

Ovogodišnji izbor za najljepšu Hrvaticu voditi će nekadašnja misicaIvana Delač Đolo koja će tijekom večeri promijeniti više stylinga, svečano odijelo Kotke te nekoliko elegantnih haljina Vesne Spose.

Ivana Delač Đolo rođena je u Rijeci 1980. godine gdje je završila opću gimnaziju ”Andrija Mohorovičić” i Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Iki.  Kao vrlo dobar student sudjelovala je u razmjeni studenata te je na Wirtschaft Universitat Wien stjecala dodatna znanja iz kadrovskog menadžmenta i vanjske trgovine. Izvrsno govori engleski, njemački i talijanski jezik, a nakon diplome seli u Zagreb te počinje raditi kao menadžer za Starwood hotele. 2003.godine postaje Miss Universe Hrvatske i kao hrvatska ambasadorica ljepote putuje u Panamu na svjetski izbor za Miss Universe 2003. Pobjedom na izboru otvaraju joj se nove poslovne mogućnosti i angažmani te počinje raditi i u medijima.Ivana se na malim ekranima prvi puta pojavila 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u Formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju Celebrite. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani, a Direkciji izbora Miss Universe Hrvatske pridužuje se prošle godine kao direktorica odnosa s javnošću i voditeljica prošlogodišnjeg izbora. Ivana danas radi kao organizator modnog događanja Riječke stepenice, natjecanja Najuspješniji tinejdžer Hrvatske, a zadužena je i za odnose s javnošću Dječjeg sajma, Miss Universe Hrvatske, Dana vjenčanja i mnogih drugih velikih projekata.

Foto: Robin Pretković

Haljine: Vesna SPOSA

Šminka i frizura: Studio Marcela

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *