Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

It’s been quite a ride!

melita_hanzekDragi svi, mislila sam da nikada neću morati pisati ovaj tekst, ali eto, došlo je vrijeme da se oprostimo.

Iskreno se nadam da vas je glamour uveseljavao, možda razjerješio neke vaše nedoumice, a možda samo skratio vrijeme na poslu.

Nadam se da ste uživali čitajući nas. Ja znam da sam ja uživala pisati za vas.

It’s been quaite a ride, zaista sam uživala sa svima vama. Nadam se da sam vam uspjela pomoći da otkrijete glamour u sebi i da ste naučili da glamour nisu samo dizajnerske haljine i skupe frizure, već da je glamour ono čime zračimo. Glamour znači pomoći osobi u nevolji pa čak i onda kada ne traži pomoć. Glamour znači biti čovjek.

Znam da nam je svima teško u ovim kriznim vremenima i kroničnoj besparici razmišljati o tuđim potrebama, ali pokušajte. Pružite ruku svakome, vratit će vam se stostruko, vidjet ćete i uživati će te u tome, obećajem!

Hvala svim suradnicima, prijateljima portala i klijentima. bilo mi je zadovoljstvo poslovati s vama. Ali ipak najviše hvala čitateljima kojih je bilo zaista puno, oko 100 000 mjesečno. Hvala svakome od vas!

Budite i dalje lijepi, pametni i glamurozni.

Čitamo se uskoro na novoj adresi.

Volim vas sve!

Melita Hanžek

P.S.

Što se tiče Izbora za Najglamuruzniju osobu, on će se i dalje održati,  u dobro znanom terminu, sredinom prvog mjeseca sljedeće godine. Zagreb IN Style je po rasporadu nešto prije, u 11 mj. U pripremi je i novi Izbor. Izbor za Najglam poslovnu osobu, koji bi se trebao održati sredinom desetog mjeseca.

I ne zaboravite, otkrijete glamour u sebi!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *