Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Idealna piva kojom ćemo nazdraviti povodom Dana žena!

žene i pivo“Čovjek čini što može; žena radi ono što muškarac ne može” citat je koji najbolje opisuje ono što su napravile Ana Teskera i Maja Šepetavac, pokrenuvši pivovaru Brlog i poklonivši hrvatskom tržištu piva čiji identitet krase ženski simboli.

Ova kraft piva pokazatelji su kako pivo nije rezervirano isključivo za muškarce, već i za nježniji spol. Njihova imena posebno vesele nas žene, Plavuša i Neposlušna. A svaka žena zasigurno se barem jednom našla u jednoj od ove dvije uloge. Bliži nam se i Dan žena i ovo pivo kao da je stvoreno upravo za takve trenutke!

Pa da vidimo kakvim ženama nas ova piva čine!

 

PLAVUŠA
Plavuša i Neposlušna, PIVE.docx1Ona je senzualna, zrači mekoćom i opojnošću, a svi znamo da se najbolje zabavlja. Ovo je golden ale pivo namijenjeno svim plavušama i onima koje se tako požele osjećati na jedan dan. Plavuša je najbolja prijateljica, ona koja će nas primiti za ruku i na čije ćemo društvo uvijek moći računati. Ona ne sadrži aditive čime na pivarstvo širi ideju o prirodnoj ljepoti žene, a mi garantiramo da će svakoj od nas unijeti dašak vedrine u svakodnevicu i da nikada neće razočarati.

NEPOSLUŠNA
neposlušnaKombinacija voćnih i karameliziranih nota iznjedrila je pravu buntovnicu među pivom – Neposlušnu! Ova nas opojna junakinja potiče na kreativnost, i ono najvažnije – potpuno mijenja društveni koncept žena. Naime, u svijetu kojim vladaju muškarci ona odlučuje biti neposlušna i furati svoj đir. Natjerat će nas na neplanirani izlazak koji ćemo zauvijek pamtiti i mi, ali i oni oko nas. Vatra koju će prenijeti na nas ne tinja i razigrava ono skriveno u nama.

Neposlušna je glavna među pivskim zafrkanticama!

Na nama je da odaberemo kojoj ćemo od ovih ljepotica pripasti, fatalnoj Plavuši koja osvaja svijet vlastitom senzualnošću ili Neposlušnoj, onoj koja će svojom vrckavošću i snagom svijet okrenuti naopačke. Neka se muškarci ne pjene, ali mi smo sada te koje vladaju svijetom piva!

Kao što se da primijetiti, ova kraft piva idealno su osvježenje za nadolazeće mjesece, a nama ženama posebno su draga! Mislimo da smo pronašle pivo kojim ćemo nazdraviti na naš dan, Dan žena. Izaberite ono koje vam najbolje odgovara ili ono koje najviše ide uz vašu osobnost i uživajte na terasama svojih omiljenih kafića. Od ponedjeljka možemo. Mi smo se odlučili za obje!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *