Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hrvatska ima novu Miss Universe!

Miss Universe Hrvatske 2013Na Izboru Miss Universe Hrvatske 2013., održanom 10.Svibnja 2013. U Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, pobijedila je 18-godišnja Melita Fabečić iz Zagreba. Ona će Hrvatsku predstavljati na Izboru Miss Universe, koji će se održati krajem godine.

Antea Valenta iz Splita je prva pratilja te je osvojila i lentu Miss Stila, Mia Milinović iz Zagreba je druga pratilja Miss Universe Hrvatske 2013. Klara Lovrenčić je prema glasovima ostalih natjecateljica dobila lentu Miss Simpatičnosti.

Atraktivna Melita Fabečić, novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2013. je i ovogodišnja Miss fotogeničnosti.

Elizabeta Burg predala je krunu svojoj nasljednici

miss_predaja krune

Elizabeta Burg, Miss Universe za 2012. godinu ove je godine bila jedna od favoritkinja svjetskog izbora Miss Universe, na kojem je sudjelovalo 89 predstavnica iz cijelog svijeta, ostvarivši zavidan rezultat plasmanom u Top 16 odnosno zauzevši u finalu izbora visoko 11. mjesto.

Elizabeta je proglašena i najljepšim licem Europe te je bila jedna od najelegantnijih natjecateljica.Aktualna Miss Universe Hrvatska, Elizabeta Burg, sada je i dio Trumpove uspješne manekenske agencije ‘Trump Model Management’ i nastavlja studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

 

Preuzeto sa:  www-miss-universe-croatia.hr / Story.hr / Dražen Kokorić

Foto: Cropix

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *