Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hoćemo li preživjeti “Peti val”?

Chloe Grace MoretzPrvi val: tama. Drugi val: uništenje. Treći val: zaraza. Četvrti val: invazija. Hoće li čovječanstvo preživjeti nadolazeći peti val? To je pitanje koje postavlja popularna znanstveno-fantastična knjiga koja je nedugo nakon objavljivanja postala književni fenomen i svjetski bestseler po kojem je ove godine u kino distribuciju širom svijeta krenuo akcijski SF spektakl PETI VAL s tinejdžerskim zvijezdama Chloe Grace Moretz i Nickom Robinsonom u glavnim ulogama. Ovim putem predstavljamo vam posebni video prilog o tome koliki je filmskoj ekipi iza i ispred kamere bio izazov prenijeti napetost s knjige na veliko platno, a film PETI VAL možete već od ovoga četvrtka, 18. veljače pogledati ekskluzivno u Cineplexx kinima!

Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada… Ako mu može vjerovati.   Akcijski SF spektakl PETI VAL snimljen je u maniri velikih uspješnih filmskih franšiza kao što su „Sumrak saga“, „Igre gladi“ i „Različita“ koje su poharale svjetske kino blagajne i osvojile milijune obožavatelja.

Bestseler „Peti val“ prvi je dio književne trilogije od koje je drugi dio pod naslovom „The Infinite Sea“ objavljen još u rujnu 2014., a treći dio planiran je za izdavanje u svibnju ove godine. Istoimeni akcijski SF spektakl kojeg ovdje predstavljamo također je prvi dio nadolazeće filmske trilogije. Uz Chloe Grace Moretz i Nicka Robinsona u glavnim ulogama u filmu PETI VAL pojavljuju se i Alex Roe, Liev Schreiber, Ron Livingston, Maggie Siff i Maria Bello. Film je u tek par tjedana kino distribucije na svjetskim kino blagajnama već zaradio preko 100 milijuna dolara pa se sa sigurnošću može reći da je nakon književnog bestselera ova intrigantna i vrlo napeta priča postala i filmski blockbuster.

Tinejdžerski akcijski SF spektakl „PETI VAL“ ekskluzivno u Cineplexx kina stiže ovaj četvrtak, 18. veljače!  

 

IGRA DARIVANJA – Osvoji ulaznice za kino!

Vodimo Vas u Cineplexx kino! Pošaljite e-mail s osobnim podacima (ime, prezime, adresa) na glam@glam.hr. Prvih 5 osvaja po dvije ulaznice za film „Peti val“. Sretno!

Igra darivanja traje do 19. veljače 2016.*

*Imena dobitnika bit će objavljena 20. veljače 2016.

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *