Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Guerlain predstavio Florabloom

GUERLAIN EVENT PHOTO 3Generalni zastupnik Guerlaina za Hrvatsku, Radix kozmetika, na prvi dan proljeća predstavio je raskošnom promocijom u luksuznom zagrebačkom hotelu dva nova mirisa iz linije Aqua Allegoria: Florabloom. O novoj liniji jednog od vodećih brendova na tržištu s tradicijom od gotovo dva stoljeća na promociji su govorili izvršni direktor Luka Primorac, brand menadžerica Maja Bobinac i Guerlain training menadžerica Nataša Katanec. Događaju su prisustvovale žene iz poslovnog svijeta, predstavnici francuskog veleposlanstva i predstavnici medija.

Guerlain Aqua Allegoria Florabloom je radosna, raznobojna eksplozija raznobojnog cvijeća unutar buketa čije srce isijava prirodnom tuberozom. Postavljeni oko blistavo bijelog cvijeta tuberoze, akordi ruže, irisa i ljubičice spajaju se na pozadini s mahovinom, kako bi otkrili sunčane i svijetle kremaste aspekte. Nadahnuta rijetkim prirodnim fenomenom poznatim kao supercvjetanje, ova kreacija evocira raznobojne tepihe pustinjskog cvijeća koje tako spektakularno oživljava nakon jake kiše.“ – istaknula je Nataša Katanec.

Ovaj nevjerojatan izraz snage prirode nadahnuo je Guerlainovu parfimerku Delphine Jelk u stvaranju blistavog novog buketa za Florabloom, koji zrači pomadom od tuberoze proizvedene u francuskom Grasseu, u partnerstvu s lokalnim organskim uzgajivačima. Miris je dostupan kao Eau de Toilette i Eau de Parfum Forte: dva mirisna izričaja koji preuzimaju jedan prirodni spektakl, u dva različita doba dana.

I u ovoj liniji Guerlain nastavlja svoju ekološku misiju: mirisi Aqua Allegoria sadrže do 90% sastojaka prirodnog podrijetla te dolaze u bočicama koje se mogu ponovno puniti i načinjene su od najmanje 15 % recikliranog stakla.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *