Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novogodišnja čestitka glavne urednice

imageKad pogledam unazad ovo je bila jedna vrlo turbulentna i zanimljiva godina. Iako o pokojnicima trebamo govoriti sve najbolje, jer i ova će godina uskoro postati prošlost. Loše ćemo stavri ostaviti u staroj godini.  Imali  smo par divnih trenutaka, kao što je 5.Izbor za Najglamuroznije osbe, Izbor za Miss Supranational Zagreba, Izbor za Lice godine Zagreba i zagrebačke županije, Izbor za The Best Models grada Zagreba i zagrebačke županije i naš tradicionalni božićni party. Kad sve zbrojimo i oduzmemo, bilo je jako veselo.

Od srca hvala svim poslovnim partnerima, suradnicima, klijentima, missicama, modelima, hostesama, snimateljima, fotografima, producentima, frizerima, šminkerima… Ali ipak,  najviše hvala vjernim čitateljima glamoura, vi ste razlog našeg postojanja.

U novoj 2017.g. želim vam više ljubavi i seksa, puno smijeha, pjesme i plesa. Želim vam manje poreze i prireze, želim vam da nemate dugova i da vam se izbrišu svi minusi na karticama. Želim vam barem jednog pravog prijatelja koji će biti uz vas i brisati vam suze, radosnice naravno.

Želim vam puno zdravlja, debeli novčanik i dobru liniju. Da uvijek imate što odjenuti, da vam frizura i šminka uvijek budu besprjekorne, želim vam muškarca iz snova, posao kakav si želite, djecu koja vas slušaju i roditelje koji vas podržavaju. Od srca vam želim da sve što taknete pretvorite u zlato, da vam u kući nikada nema prašine, neporanog suđa i neopeglanog veša.

Želim vam veselu i uspješnu 2017.g., godinu koju ćete pamtiti samo po dobrom.

Sve vas voli vaša gl. urednica Melita Hanžek

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *