Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glamur i zavođenje: Ivana Banfić

DINO1101Žena sa tisuću lica, pjevačica koja se  okušala u dosta žanrova ovoga puta donosi nam glamurozni paket intrigantne zavodiljive ljubavne priče koju će ispričati u novom hitu „Ranjena“ Novi hit „Ranjena“ muzički je na tragu njenom najvećem hitu „ Godinama“ kojeg je otpjevala sa Dinom Merlinom. Ivana Banfić koja će uskoro proslaviti 25 godina svoje karijere odlučila je publici ponuditi hedonističku bajku, kako vizualnu tako i glazbenu.

Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je u Rimskim termama.

„Već sam imala viziju kako bi spot za novu pjesmu trebao izgledati, a kad sam prvi put uživo vidjela Rimske terme shvatila sam da ga želim tamo snimati. Rimske terme zaista su posebne i cijeli prostor odiše nekom pozitivnom energijom, tu se osjećam kao doma. Priroda oko njih je prekrasna, oduševljena sam sekvojama i parkom s energetskim točkama, a bazeni su bez premca najljepši koje sam ikada vidjela“, objašnjava Ivana.

Dio spota sniman je i u prostranoj sobi koja ima jacuzzi, na terasi s koje se pruža zadivljujuć pogled na okolna brda i rijeku Savinju te u bazenu koji izgledom podsjeća na one antičke u kojima su svoje tijelo i dušu prije više od 2000 godina njegovali stari Rimljani. Maske koje su lajtmotiv spota unikatan su rad akademskog kipara Tihomira Marinkovića i savršeno su se uklopileu mističan prostor Povijesnog dijela Rimskih termi.

„Snimanje je prošlo odlično, radilo se, ali je sve bilo nekako ležerno, bez stresa koji inače zna pratiti takva snimanja. Cijeli moj tim jako je zadovoljan domaćinima i drago nam je da smo odabrali baš Rimske terme“, rekla je Ivana.

Autor pjesme „Ranjena“ je Ante Pecotić, jedan od najproduktivnijih autora na sceni, producent je Haris Čustović, a režiju potpisuje Dino Senčar. I dok sa nestrpljenjem očekujemo ovaj hedonistički bijeg i igre zavođenja, zavirimo malo u atraktivnu galeriju sa snimanja spota.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *