Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Freywill kampanjom proslavio žensku ljepotu

Još jedna odlična kampanja dolazi iz produkcije austrijskog modnog branda za nakit Freywill. Kampanja je snimljena u rujnu u Ljubljani, ovaj put riječ je o kampanju za  kolekciju Passionate Russia i Pepita Rose. Zaštitno lice kampanje je Nataša Pinoza, Freywill  ambasadorica za Sloveniju. 

Swan Lake

Kampanja slavi žensku ljepotu, samopouzdanost  i svestranost koje su odraz različitosti i snažne osobnosti, te su vječne jer se s vremenom obnavljaju i prenose majčinstvom novim generacijama.  Prolazeći  kroz upečatljive transformacije Nataša Pinoza poput Matryoshke senzualno utjelovljuje različite aspekte ženstvenosti dok pupaju, bude se i rađaju u svijesti suvremene žene: od nevine mlade djevojke koja zrači dobrotom, čistoćom i zaigranošću, preko zrele žene koja je bujna i stvaralački orijentirana do krhke balerine i labuda zavijenog u crno kao simbola ženske mudrosti, dubokih intuitivnih uvida  i sposobnosti da  u drugima pobudi promijene na bolje. 

Tri očaravajuća dizajna iz Freywill kolekcije Passionate Russia  inspirirani su prelijepom Rusijom koja intrigira nepreglednim širinama, burnom poviješću, kulturom i baštinom:  My Matryoshka  slavi žensku ljepotu i različitost, Golden Kalinka  otkriva rusku strast prema prirodi, a  Swan Lake je pak posvećen  ljepoti ruskog baleta  kao dostojanstvenom simbolu kulture i nasljedstva.

Graciozni setovi Pepita Rose i Pepita Rose Pastel dopuna su romantičnoj  Freywill kolekciji Floral Symphony.  Njihov dizajn vodi nas u svijet žive umjetnosti i glazbenog spektakla poznatog kao flamenko.  Inspiriran životom i  karijerom talentirane španjolske plesačice  Josefe de Olivia, poznatije  kao Pepita,  zrači emocijama i strašću,   te oživljava  profinjene i ritmične plesne pokrete ove plesačice  razigranom kombinacijom  pepita uzoraka s  ljupkim ružama.  

U ovoj odličnoj Freywill kampanji styling i dizajn kostima  potpisuje Irena Rugel Krajcer za Lucky to Wear ,  fotografiju Dejan Nikolič  te Egidij Rodica kao asistent fotografije, šminku Emperatrizz., a video Dino Senčar za Ratio d.o.o.

Privjesak Pepita Rose Pepita Rose Naušnice Pepita Rose My Matryoshka Golden Kalinka

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *